Jártatok, úgy hogy egy beteg kolléga miatt kidőlt végül az egész csapat?
Figyelt kérdés
Hogyan történt az eset?2022. febr. 9. 12:24
11/20 anonim válasza:
Nem tudom már hány éve... nem küldte el senki ha jól emlékszem.
12/20 anonim válasza:
Első munkahelyemen pici irodákban ültünk sokan, nem volt gépi szellőztető rendszer és voltaképpen mindenki bejárt betegen. Havonta, kéthavonta egyszer behozta valaki és átment a gyengébbik felén mindegyik, viszont jellemzően az volt a legbetegebb, aki behozta, aki elkapta, az kevésbé.
Az egészségesebben élőkön ment át kvázi mindegyik és az egészségtelenebben élők ritkábban kapták el.
13/20 A kérdező kommentje:
12-es általában mérgesek voltatok egymásra ilyenkor? Általában milyen betegségeket vittek be? Volt aki elment emiatt betegszabira?
2022. febr. 9. 16:00
14/20 anonim válasza:
A "megfázásnak" csúfolt dolgok, nem voltunk mérgesek, bár a végefelé kezdték mondani a csoportvezetők, hogy betegen otthon kellene maradni. Előtte persze ők is bementek betegen.
15/20 A kérdező kommentje:
Milyen korosztály volt?
2022. febr. 9. 16:35
16/20 anonim válasza:
25-45
De ezek fura kérdések ne haragudj. Szerintem láttam már pár kérdésedet itt.
17/20 A kérdező kommentje:
Miért fura?
2022. febr. 9. 16:37
18/20 anonim válasza:
Igen, Mo-n elég sűrűn... sok idióta, aki képtelen 3-4- napon keresztül a fenekén maradni, míg meg nem gyógyul. Helyette végigfertőz mindenkit.
19/20 anonim válasza:
nálunk is van egy ilyen stréber még két három éve mikor még nem volt kovid, köhögött prüszkölt,vörös volt a feje,de el nem ment volna táppénzre, úgy féltette a szaros állását,meg éhen halt volna a táppéből!engem is megfertőzött én elmentem két hétre, lesza..tam az egész bandát! az én munkámat senki nem végezte el, annyira egyedi! volt is csúszás! mégsem rugtak ki!
20/20 anonim válasza:
Én Hollandiába dolgozom és bizony volt, hogy valakitől elkaptam,mert nehezére esett otthon maradni pár napot. Én értem, hogy kell a pénz meg minden,de amikor már úgy érzem, hogy tényleg beteg vagyok, akkor itthon maradok és kipihenem. Ráadásul sok a por is,azért jobb itthon lenni. De azért nem volt olyan, hogy mindenki elkapta. A kovidot most kapják el sokan. Egymás után. Én tavaly előtt kaptam el, a párom még nem volt kovidos,vagy ha mégis nem volt semmi tünete,de a teszt eddig negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!