Mitől függ, hogy valaki a covid miatt kórházba kerül-e vagy nem?
Figyelt kérdés
Sajnos én is elkaptam. Fáj a torkom, a fejem, be van dugulva a fülem, gyenge vagyok. Egyelőre úgy érzem magam, mint egy torokgyulladásnál. Harmadik napja tart.
Most sok ismerősöm ugyanilyen tünetekkel van otthon.
Mennyi az esély rá, hogy kórházba kerülök esetleg? Nagyon félek :(
2022. febr. 5. 11:34
11/14 A kérdező kommentje:
#10: Ezt hogy érted?
2022. febr. 5. 16:52
12/14 anonim válasza:
#2 vagyok, senki nem mondta kedves kérdező, hogy menj oltásért, pláne úgy, hogy éppen beteg vagy. (Jobbulást!) Én leírtam a kérdésedre azt a szakmai tényt, hogy az oltottság csökkenti a kórházba kerülés valószínűségét, lepontoztak, én kértem, hogy forrással alátámasztva indokolják meg ennek ellenkezőjét. Erre a "4-eskétől" kaptam egy cinikus kioktatást, miszerint olvassak utána, ha érdekel. Sajnos a "4-eskével" a vita így feloldhatatlan, mert én nem szoktam a vilagtitkai.com-ot és Gődény YT csatornáját látogatni, ő pedig a szakfolyóiratokat nem.
13/14 anonim válasza:
Komolyan az a négy ember, aki már most lepontozott legalább 1 sorban írja le, hogy miért, hogyan nem csökkenti/növeli az oltás a kórházba kerülés esélyét? Nem kell forrás, legalább valami elméleti okfejtés. Előző voltam.
14/14 anonim válasza:
A szerencsétől. Semmi logika nincs benne, csak az egyéni adottságokon múlik.
Nekem például furcsa módon pont az oltott ismerőseim voltak betegebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!