Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Igaz az hogy nem engedélyezik...

Igaz az hogy nem engedélyezik a mobiltelefont bevinni magaddal, ha covid megfigyelés miatt kell bemenni a kórházba?

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért lenne igaz?

Hol hallottál ilyet?

2021. jan. 4. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Nem igaz. Csak ha börtönkórházba mész, ott szólhatnak bele, hogy mi van nálad.

Ki terjeszt vajon ilyen hülyeségeket? Meg mi az, hogy covid megfigyelés miatt? Örülnek, ha nem vagy szem előtt, nem higy még figyelgetni akarnának...

2021. jan. 4. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem igaz m
2021. jan. 4. 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

Általánosságban nem tudom, de én pszichiátrián feküdtem pár hete 3 napot, elkülönített Covid-részlegen. Egy szobában egy ember, kimenni még a folyosóra sem lehetett, olyan volt, mint a magánzárka.. Oda semmit nem engedtek bevinni a tisztálkodószereken kívül, még a csomagomhoz sem nyúlhattak hozzá, hogy legalább tiszta fehérneműt váltsak.

Többször végeztek tesztet, nekem mind negatív lett, így hazajöhettem.

2021. jan. 4. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
A pszichiátria egy teljesen külön kategória, akkor is ha nincs vírus.
2021. jan. 4. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
#2: Lehet, hogy valakit karanténba raktak, és tönkrement otthon a gázfűtés. Nem hívhat fűtésszerelőt, hogy megcsinálja. Marad az, hogy az önkormányzat segítségével kórházban tölti le a karantén maradék részét.
2021. jan. 4. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg nem is lehet, vigyél 2-t, aztán, amikor az 1.-t megtalálják, megnyugszanak...
2021. jan. 4. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!