(COVID) Volt olyan/tudtok olyan esetről amikor valaki otthon halt meg a covidban??
Én csak olyanokat hallok hogy "kórházban elhunyt" ez nem furcsa egy kicsit??
Lehet hogy tényleg a kórházi protokoll az (különböző gyógyszerek, lélegeztetőgép) ami sok Covidosnál felteszi az I-re a pontot?
Egy ismerősömről tudok aki nagyon rosszul volt, mentőt akart híni magának, de a párja ezt nem engedte. Mondván ha kórházba megy, onnan már nem jön haza. Másnapra jobban is lett. Ez még novemberben volt, és utólag már ő is úgy van vele hogy nagyon örül hogy végül nem ment kórházba.
#1 Nekem meg nagyapám került kórházba még tavaly (nem covid miatt). A saját lábán, segítség nélkül szált be a mentőautóba. Egy hét elteltével pedig már hordágyon hozta haza a betegszállító, úgy hogy saját erejéből még csak felülni sem tudott. Egy teljes hét kellett mire rendbe jött..
Ami miatt bekerült, az egyáltalán nem adott indokot arra hogy ilyen állapotba hozzák haza..
Persze, mert te orvos vagy és fel tudod ezt mérni, nem ám csak addig terjed a logikád, ha hogyha A dolog megtörtént, akkor B már nem fog. Jah és gondolom konkrét orvosi bizonyítékod is van, hogy a nagyapád az orvosi kezelés miatt került hordágyra,ha otthon tölti ki ugyanezt az időt,akkor nem történt volna neg ugyanaz.
Igazából azt se tudom melyik problemás érvelési típust linkeljem neked, mert gyakorlatilag az összes igaz rás
Saját ismerősi körömben egy ember volt, aki még 2020-ban kórházba került, mert nagyon beteg lett. Sikeresen meggyógyult. Rajta kívül egy ismerősről, rokonról sem tudok, aki kórházba került volna, és senkit sem ismerek, aki COVID-ban halt meg. (Tudom, tudom, szerencsés vagyok, és nem reprezentatív.)
A nálunk is használt remdesivirről olvastam érdekes dolgokat:
Tehát megkérdőjelezhető a hatása COVID ellen, viszont lehetnek mellékhatásai (pl. máj- és vesekárosodás, légszomj, alacsony véroxigénszint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!