Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » (COVID) Volt olyan/tudtok...

(COVID) Volt olyan/tudtok olyan esetről amikor valaki otthon halt meg a covidban??

Figyelt kérdés

Én csak olyanokat hallok hogy "kórházban elhunyt" ez nem furcsa egy kicsit??

Lehet hogy tényleg a kórházi protokoll az (különböző gyógyszerek, lélegeztetőgép) ami sok Covidosnál felteszi az I-re a pontot?

Egy ismerősömről tudok aki nagyon rosszul volt, mentőt akart híni magának, de a párja ezt nem engedte. Mondván ha kórházba megy, onnan már nem jön haza. Másnapra jobban is lett. Ez még novemberben volt, és utólag már ő is úgy van vele hogy nagyon örül hogy végül nem ment kórházba.

2022. jan. 30. 09:31
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Nekem rokonom volt kórházba coviddal és ott gyógyult meg, ha otthon maradt volna, akkor pedig 100% hogy meghalt volna. Értelmetlen spekuláció és rémhírterjesztés,amkt csinálsz
2022. jan. 30. 09:37
 2/10 A kérdező kommentje:

#1 Nekem meg nagyapám került kórházba még tavaly (nem covid miatt). A saját lábán, segítség nélkül szált be a mentőautóba. Egy hét elteltével pedig már hordágyon hozta haza a betegszállító, úgy hogy saját erejéből még csak felülni sem tudott. Egy teljes hét kellett mire rendbe jött..

Ami miatt bekerült, az egyáltalán nem adott indokot arra hogy ilyen állapotba hozzák haza..

2022. jan. 30. 09:44
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Ismerős, 70 év körüli. Beteg lett, kovidra pozitív, de nem akart kórházba menni, otthon maradt. Ha jól tudom, tüdőembólia lett a halál oka.
2022. jan. 30. 09:46
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

Persze, mert te orvos vagy és fel tudod ezt mérni, nem ám csak addig terjed a logikád, ha hogyha A dolog megtörtént, akkor B már nem fog. Jah és gondolom konkrét orvosi bizonyítékod is van, hogy a nagyapád az orvosi kezelés miatt került hordágyra,ha otthon tölti ki ugyanezt az időt,akkor nem történt volna neg ugyanaz.

Igazából azt se tudom melyik problemás érvelési típust linkeljem neked, mert gyakorlatilag az összes igaz rás

2022. jan. 30. 09:49
 5/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
89%
Nekem volt olyan ismerősöm, aki otthonában covid-ban halt meg, egy hétre rá a felesége szintén kórházban, de idősek voltak és nem tudták előtte, hogy azok.
2022. jan. 30. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
A legtöbben, ha annyira betegek, akkor elfogadják, hogy kórházba menjenek. Így logikus, hogy ott halnak meg, nem gondolod? Inkább azt kellett volna kérdezni, hogy hányan voltak azok, akik hazatértek a kórházból covid után.
2022. jan. 30. 10:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Inkább fiatalabbakra (50 év alatt) gondolok akik belehaltak. Közülük van e olyan aki otthon?
2022. jan. 30. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Apámnak covidosként olyan mintha enyhe megfázása lett volna, de a súlya miatt veszélyeztetett szóval kórházba kellett mennie. Ott kezdett el romlani az állapota, aztán végül összeszedte magát.
2022. jan. 30. 10:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Saját ismerősi körömben egy ember volt, aki még 2020-ban kórházba került, mert nagyon beteg lett. Sikeresen meggyógyult. Rajta kívül egy ismerősről, rokonról sem tudok, aki kórházba került volna, és senkit sem ismerek, aki COVID-ban halt meg. (Tudom, tudom, szerencsés vagyok, és nem reprezentatív.)

A nálunk is használt remdesivirről olvastam érdekes dolgokat:

[link]

Tehát megkérdőjelezhető a hatása COVID ellen, viszont lehetnek mellékhatásai (pl. máj- és vesekárosodás, légszomj, alacsony véroxigénszint).

[link]

[link]

2022. jan. 30. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
A nagyapád esetének abszolút semmi köze a kérdéshez. Őt el akarták tenni láb alól, mert öreg. A covidosokat nem akarják, legfeljebb egyrészt nincs személyzet, másrészt nincs szaktudás, nem feltétlenül a leghatékonyabb módszert választják. Fejlettebb országokban lényegesen kisebb a kórházi halálozás. Önmagában a légzési nehézség indokolja a kórházi kezelést, csak hát nem halálgyárról kéne, hogy szó legyen.
2022. jan. 30. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!