Persze hogy nem, hisz látod mi megy. De én bízom benne, hogy jóra fordul minden előbb utóbb.
2022. jan. 29. 18:43
2/23 anonim válasza:
Ez nem új dolog, az elfogulatlan szakma mindig is ezt mondta. Ennek ellenére megy, ami. Szerinted abbahagyják? :(
2022. jan. 29. 18:43
3/23 anonim válasza:
"Azonban tudomásul kell venni az adatok értelmezésénél valamit. A codivon elhunyt embereknél ugye nem volt esély az újrafertőződésre (...) tehát az adatok olyanoktól származnak, akik túlélték az első fertőzésüket."
Ez elég fontos kijelentés.
2022. jan. 29. 18:53
4/23 anonim válasza:
Ez valóban nem új dolog, amikor erről olvastam egy cikket pár napra rá cecilke bemondta a tv-be, hogy csak az oltás ad megfelelő védelmet... jót röhögtem rajta.
2022. jan. 29. 18:53
5/23 anonim válasza:
értem hogy tömeghisztéria.. De ha csepp józan eszetek lenne belátnátok hogy nem vagytok oksabbak a szakértőknél.. Tudom számodraa járvány azt jelei hogy szétnézel és mindenfelé haldoklókat látsz meg betegeket, de iylen sose volt és sose lesz.. Ahogy a születéseket se látod úgy a halálozások megismeréséhez is a kórházig kell menned..
2022. jan. 29. 19:00
6/23 anonim válasza:
5. Bizony nem vagyunk okosabbak, ezért hiszünk a szakértőknek akik azt mondják az átesés erősebb védelmet ad.
Nem értem, hogy jön ide, amit leírtál most...
2022. jan. 29. 19:02
7/23 anonim válasza:
Naná hogy nem hagyják abba. Rohadt nagy üzlet.
2022. jan. 29. 19:03
8/23 anonim válasza:
nem ti annak hisztek , aki azt mondja amit hallanai akrtok..
2022. jan. 29. 19:03
9/23 anonim válasza:
És ki vagy te, hogy megmond miben higgyünk?
Én nem hiszek semmiben, én a tényeket látom és felfogom veled ellentétben...
2022. jan. 29. 19:04
10/23 A kérdező kommentje:
A lényeg az hogy aki átesett a fertőzésen, védettebb mit az aki oltott, de nem esett át a fertőzésen.
Ehhez képest február 15-től nem számít védettnek az aki átesett a Covidon!...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!