Mi a véleményetek az Amerikai hadsereg által fejlesztett Covid vakcináról? Bemernétek adatni?
2022. jan. 28. 20:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, beadatnám ha elérhető lenne!
Teljesen Kivan zárva hogy beadassam!
12 szavazat
1/7 anonim válasza:
3 oltás után covid fertőzéssel hatósági házi karanténban vagyok
EZEK UTÁN SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM ADATOK BE OLTÁST
3/7 anonim válasza:
1 es. Mert nem is a virusra találták ki ezt a vakciánt.
4/7 anonim válasza:
Ha végre lesz egy vakcina, amely kellőképp hatékony, és ami még fontosabb, tartós védelmet nyújt, örömmel veszem fel.
Amúgy nem értem az embereket. Eddig az volt a baj, hogy a vakcinák nem elég jók, túl frissek, gyakran kell oltatni, stb.
Erre itt van egy vakcina, ami minden aggályt felszámolhat, ezzel most mi a probléma?
5/7 anonim válasza:
Az hogy az eddigiekre is ezt mondták az elején.
6/7 anonim válasza:
Eddig sem adattam be egyet sem, ezután sem tervezem. A vírus ellen hatástalan, mellékhatásoktól viszont hemzseg. Köszi, kihagyom. Nem gondolom, hogy ez ennél a "titkos" vakcinánál másképp lenne (de ne legyen igazam és legyen hatásos, bár én már nem hiszek ilyesmiben).
7/7 anonim válasza:
Dr. Prof. Habil. Gipsz Jakab immunológust, koronavírus vakcina szakértőt hallhattuk.
Nem unod még hülyegyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!