Az antigén gyorsteszt és a PCR teszt közt mi a különbség?
Úgy értem, az antigént sehol nem fogadják el, viszont itthon ha az orvos beutal rá és az pozitív akkor a PCRt már meg se csinálják. Viszont az utazáshoz meg pont az kéne. Van köztük valami időbeni eltérés? Tehát ha az antigén már negatív mert eltelt valamennyi nap a fertőzöttségből, attól még a PCR lehet pozitív.
Az olyan kommentek kíméljenek hogy vegyem meg 20.000ért a PCR tesztelést valahol, fizetem a TBt, nem fogok ilyenre költeni, főleg hogy lehet nem is olyan eredmény jön ki ami nekem kedvező.
1: Be van már tiltva a PCR-teszt!
Mert több, mint 50% hamis eredményt adott.
"CDC encourages laboratories to consider adoption of a multiplexed method that can facilitate detection and differentiation of SARS-CoV-2 and influenza viruses."
Bocsánat, hogy a kérdező topicjában mélyebben belemegyek a dologba de szerintem ez mindenkit érdekelhet hisz az életünket befolyásolja. A fenti idézetet én úgy értelmezem, hogy akkor a a CDC szerint a PCR tesztek nem tettek különbséget az influenza és a corona között ezért kérik a laborokat, hogy a jövőben olyan lehetőséget keressenek ami erre képes. Ezt nem értem. Ha a szekvencia jól van kiválasztva mégis miért nem tesz különbséget. Sokan csúfolódtak azzal, hogy haha eltűnt az influenza mert a teszt most az influenzásokat is covidosnak regisztrálja de én ebben sosem hittem. Most ez kicsit meglepett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!