Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Gyorsteszten miért van biohaza...

Gyorsteszten miért van biohazard jelzés?

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy puszta kézzel más ne nyúljon a nyáladat, orrváladékodat, véredet tartalmazó hulladékhoz.
2022. jan. 25. 19:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért nyúlna hozzá? Szerintem itt más van, valaki megmérte már geiger müller számlálóval?
2022. jan. 25. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért kellene megmérni
2022. jan. 25. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jajj gondolom ez is most valami konteos faszsag lesz, kivancsi vagyok, hatha nem hallottam meg rola 🙈🙈
2022. jan. 25. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi vagyok xD
2022. jan. 25. 19:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát mert leginkább csak radioaktív dolgokra írják rá.
2022. jan. 25. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂😂😂😂😂

Azz, radioaktiv. Vigyazz kerdezo, hamarosan ket fejed lesz.

Keress ra arra kerlek, hogy “biologiai veszely”, koszi, puszi.

2022. jan. 25. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kevered a sugárveszély jellel dude!

Minden orvosi, kórházi hulladékon rajta van.

Biohazard, mellesleg, hogy egy jó kis metálbanda volt, azt jelenti biológia veszély.

A geiger-müller számlálót pedig a radioaktivitás mérésére használják, ami nem biológiai folyamat, hanem magfizikai. Az alfa, béta, gamma bomlásokat mérik vele.

Könnyen rendbeszedheted a tudásodat a te szinteden.

A megadeth zenekar=sugárveszély jel, az jelük, minden albumukon rajta van valahol. Ezt mérik a geiger-müller számlálóval!

Biohazard zenekar= biológiai veszély, ez van a teszteken. Erre úgytudom nincs műszer, hiszen rengetegféle biológiai veszély létezik.

2022. jan. 25. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!