Hogy volt ennyire sikeres az Invermection hatásosságának eltitkolása 2 teljes éven át?
"Nem, de benyalsz minden részrehajló wikis cikket könnyen..."
Azt azért tudod, hogy a wikipédia nem véleménycikkeket ír, hanem szimplán lexikális infógyűjtemény, amely állításai a címjegyzékben ellenőrizhető forrásokkal vannak alátámasztva?
Erős a gyanúm hogy ahonnan te szerzed az infóid, nem mondhatja el ugyanezt magáról...
15
Kabbe. :D
Én 1,5 éve használom az ivermectint, semmiféle negatív mellékhatását nem tapasztaltam!
Köszönöm azok segítségét, akik felhívták erre a nagyon hatásos olcsó gyógyszerre a figyelmet! Így sikerült elkerülnöm az covid-oltáskárosodásokat és a súlyos betegséget, a poszt covid hatást is.
Szerintem komoly felelősség terheli sok ezer ember haláláért azokat, akik tiltották az ivermectin használatát! Semmi sem mentesítheti ezen embereket a felelősség alól, csak a butaságuk!
18
De le is pontoztam gyorsan a mainstream szopók! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!