Csollány Szilveszter koronavírus miatt halt meg?
30
Én úgy gondolom, hogy az oltás gyengítette le az immunrendszerét
"Én úgy gondolom, hogy az oltás gyengítette le az immunrendszerét"
Már miért gyengítette volna le? Az oltás pont, hogy az immunrendszeredet készíti fel a védekezésre még a fertőzés előtt.
4/34-nek
"Őket nem érdeklik a tények"
Azon nem gondkodtál, hogy veled szemben is vannak ugyanilyen vélemények?
Szerintem azt nem kell magyarázni, hogy a média ezt nagyon egyoldalúvá teszi minden országban. Ha van valahol demonstráció, akkor pár ezret írnak, ami egyes megosztott képeken, videokon látszik, hogy inkább a pár tízezret karcolja. De pl. itthon meg sem említik azt, ami ellendemo.
Bergamoról saját tapasztalatom van. Fiam a Brembo válalatnál dolgozik, a menyem pedig a Trussardinál. Ledöbbentem én is a képeken, az olasz ápolók videóin, azon hogy a korházak teljes zárlat alatt voltak.
Aztán a fiamék mégjobban meglepődtek, amikor én ezeket meséltem, hogy itthon mik a hírek Bergamoról.
Nevetve mesélte, hogy aznap volt egy sima labor+tüdőszűrőn, mert a munkáltatója kérte. Várakozás nélkül egy fél délelőtt alatt kész volt, semmi különöset nem tapasztalt, semmi pánikhangulatot.
Aztán küldtem neki képet arról amikor a koporsók sorakoznak a csarnokban. Erre azt mondta, hogy fel voltak háborodva a helyiek, mert az a kép a 2013-as lampedusai migránshajó halottjai voltak és hogy mennyire rossz színben tüntetik fel Bergamot.
Egyszerűen rá lehet keresni, Lampedusa 2013.
És még mennyi ilyen van.
New Yorkban pedig úgyis mindig az történik, amit láttatni akarnak, maga fake news fővárosa.
De hát a Mónika és Győzike show-n nevelkedett magyar ezt mind benyeli.
Ettől függetlenül én azt mondom, hogy oltás vs. nem oltás, az igazság a kettő között lehet.
Ezt most találtam:
A lényege: az oltás utáni 2 hétben az immunrendszer legyengül, ezért kb. megduplázza annak esélyét, hogy elkapd a vírust. Ezért sem jó ötlet a járványhullám közepén beoltatni magunkat.
Ha Csollány Szilveszter az oltás utáni napokban kapta el a vírust, akkor az ronthatta az esélyeit a vírus ellen. Nem lehet kizárni, hogy ehhez még valamilyen oltási mellékhatás is hozzáadódott, mint sok más aktív sportoló esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!