2 Szputnyikra mit vegyek fel 3.-nak?
Figyelt kérdés
Pfizer-t nem szeretnék, Janssent nem tudom van-e még. Esetleg mit ajánlatok?
Utazni is szeretnék.
2022. jan. 24. 17:53
11/24 anonim válasza:
Janssenből van dögivel. Ha szputnyiktól nem volt bajod, akkor sanszos, hogy ettől sem lesz (99%-ban egyezik a szputnyik 1. adagjával). Ami jó lehet az a moderna. Kínai felejtős utazási szempontból, Astra meg szerintem nincs nagyon már.
12/24 A kérdező kommentje:
11 köszönöm
2022. jan. 24. 18:27
13/24 anonim válasza:
Űr repüléshez lehet még jelentkezni,de nem itt .
14/24 anonim válasza:
Szputnyikra Janssen orvosilag hülyeség, mert vektorvakcinák mindketten, és a Szputnyik után nem hat, mert a szervezet ellenanyagot termel a hordozó vírus ellen. Nyugodtan válaszd a Pfizert vagy a Modernát, a kettő ugyanolyan, de az utóbbiban még félmennyiségben is több a hatóanyag. Nekem nem lett semmi bajom a 3.-nak kapott Pfizertől. De ha belázasodsz, azt is max 2 nap alatt kihevered.
16/24 anonim válasza:
3 Pfizer oltáson vagyok túl, egyiktől sem lázasodtam be. Te nem gondoltál arra, hogy a 3. is Szputnyik legyen?
17/24 anonim válasza:
16: Nincs már Sputnik. Egy kevés 2. adag maradt, annak lejárt a szavideje…
18/24 anonim válasza:
14:
Ezt az elméletet már rég meghaladtuk.
Alapból sántított ott, hogy az Astra Zenecànál is ugyanazt kapod 2.-nak mint elsőnek, és azóta a Janssenre is kell a Booster sok orszàgban. Ami szintén Janssen.
Sokan kaptak Sputnikra Janssent 3.-nak, semmi bajuk tőle, és az ide vonatkozó facebook csoportban azért elég szép ellenanyag eredmények vannak fent ilyen kombóval.
19/24 anonim válasza:
Ezt nem tudtam, köszi 17-es.
Kérdező, akkor viszont szerintem a Pfizer jöhetne szóba esetedben.
20/24 anonim válasza:
Nem véletlenül találták ki az oroszok, hogy kétfélét adnak a két részletben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!