Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagy a valószínűsége hogy...

Nono88 kérdése:

Nagy a valószínűsége hogy Omicrot kaptam el. Lehetnek-e még súlyos tünetek covid miatt?

Figyelt kérdés

Múlt hét kedden voltak gyanús tüneteim: Levertség, fáradság, gyengeség, hőemelkedés, mint amikor lever a megfázás. Csináltam gyors tesztet ami pozitív lett, majd az orvos is elküldött tesztre ami megerősítette hogy pozitív. Oltást még nem kértem. Nem azért mert ellenes vagyok, hanem mert még várni szeretnék vele.

A lényeg hogy kedd óta már eltelt 6 nap, a szaglásom, ízlelésem ma már erősebb, a torkom szebben néz ki, a hangom is kezd rendbejönni. Még köhögök fel slejmet. Ma reggel szédültem, már enyhült de, még egy kicsit érzem.

Amitől félek az az, hogy ne legyen légzésemmel probléma. Oxigén szintet nem tudok mérni.

Nagylevegőt tudok venni.

Nyugalmi állapotban 16 a levegővételem.

A kérdésem hogy mennyi az esélye annak, hogy tüdőprobléma alakuljon ki? Meg nyugodhatok?

A súlyos korházba kerülős tünetek általában mikor jelentkeznek?

Ha "kigyógyulok" és negatív tesztet produkálok, mikor vehetném fel az oltást?

Ha átestem a betegségen, és beoltatom magam, ugyan olyan védett leszek mint aki fordított sorrendben, előbb az oltásokat kapta meg majd utána a covidot?

Köszönöm az érdemi válaszokat!

2022. jan. 24. 10:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

8-as, amit leírtál, az konkrétan csak kifogás. Úgy állítod be magad, mintha szörnyen okos lennél, közben meg oltásellenes vagy. Ami amúgy nem olyan baj, mert ugye magadat szívattad meg ezzel, nem engem, csak közben jössz ezzel a hülyeséggel, hogy várni akartál vele, de nem tudsz értelmesen arra válaszolni, hogy mire vártál.

Hiszen most is vannak tanulmányok, ajánlások, hogy kinek melyik oltást ajánlják. Vagy arra gondolsz, hogy neked személy szerint nem ajánlott még Nyunyókanéni semmit?

2022. jan. 25. 21:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.