Miért nem fogadják el a természetesen kialakult immunitást?
Miért jobb egy vizsgálati stádiumban lévő oltóanyag mint a természetesen kialakul immunitás?
Ez csak a gyógyszergyártó cégeknek jó.
A föld túl van népesedve ez tény, már rég átléptük a föld eltartóképességét.
A jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlan ez is tény, kevés a fiatal, és egyre több a nyugdíjas, ez így ilyen formában fenntarthatatlan.
A nagy gazdasági reset előtt vagyunk egyre torzultabb a rendzser, ez is tény napról napra kevesebbet ér a pénzünk mivel napról napra többet nyomtatnak, így működnek a hitel pénzek amiket használunk, ez közgazdaságtan.
Ezek amiket felsoroltam mind tények.
"Ezek amiket felsoroltam mind tények"
Igen, csak a mögéképzelt baromságaid, hogy ezekhez az oltásnak bármi köze van, ott a gond.
De mindegy is, úgyis falra hányt borsó bármilyen értelmes beszéd az irányodba...
Néhány kérdést tegyél már fel magadnak.
Kinek van abból haszna, hogy sok időset elvisz a vírus?
Kinek van abból haszna, hogy a vizsgálati stádiumban lévő oltóanyagot ráerőltetik az emberekre?
Kinek van abból haszna, hogy a vírusra alapozva irányíthatóak az emberek?
Milyen alapon nyomtattak volna ennyi pénzt a gazdaságba, hogy ha nincs ez a vírus?
Hogyan élte volna túl a gazdaság a deflációs összeomlást, hogy ha nincs ez a vírus?
Luc Montagnier nobel díjas virológus miért mondta azt, hogy ami kínából elindult vírus azt mesterségessen álították elő?
Nem hinném, hogy minden úgy lenne ahogy előadják a médiában.
Persze ezek nem tények, csak kérdések, amikre ha válaszolsz akkor lehet jobban sikerül megértened a jelenlegi helyzetet.
"Kinek van abból haszna, hogy sok időset elvisz a vírus?"
És micsida véletlen, pont ez ellen küzdenek az oltással. Gyorsan összedőlt az az összeesküvés...
A többin már végig sem megyek, ez is elég beszédes bukta volt, úgy gondolom :D
Szerintem mindenkinek jogában áll gondolkozni, ha te így gondolod, én elfogadom a véleményed.
Az oltóanyag esetleges mellékhatásai pedig úgy is kiderülnek néhány év múlva.
A lényeg lemaradt.
Miért van az, hogy a világ leggazdagabb emberei a pandémia alatt megduplázták a vagyonukat?
"Hát 24-es, te tényleg reménytelenül csőlátású vagy..."
Mert észrevettem, hogy nagy konteós fanatizmusában a kérdező már öngólokat rúg? Egyszer az oltásra épít valami agyament összeesküvést, aztán amikor azzal bebukik, a vírusra mutogat, észre se véve hogy ezzel pont a korábbi agymenéseit cáfolja.
Komolyan nem értem miért jó ez, mindenféle alaptlaj fantazmagórát kitalálni, hogy aztán mutogathasson nagyokosan az ember a semmire és retteghessen. De ha nektek ez annyira kell, felőlem hajrá. Csak magatoknak ártotok vele.
"Miért van az, hogy a világ leggazdagabb emberei a pandémia alatt megduplázták a vagyonukat?"
Mert mazsolázol. Hisz nyilván azok lesznek ma a leggazdagabbak akiknek ez sikerült. Akiknek nem, azok már nem lesznek rajta a listákon.
Na de tényleg ez volt az utolsó hozzászólásom itt. Gyanítom itt sem fognak meghatni az észérvek, mert betegesen hinni akarsz valami titkos összeesküvésben...
Nincs ezzel probléma, hogy nem vagyunk egy véleményen.
Én elfogadom ezt.
Ami igazándiból fontos a számomra, hogy mindenki úgy cselekedjen ahogy ő azt jónak gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!