Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem fogadják el a...

Miért nem fogadják el a természetesen kialakult immunitást?

Figyelt kérdés

Miért jobb egy vizsgálati stádiumban lévő oltóanyag mint a természetesen kialakul immunitás?

Ez csak a gyógyszergyártó cégeknek jó.

2022. jan. 23. 13:43
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

A föld túl van népesedve ez tény, már rég átléptük a föld eltartóképességét.

A jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlan ez is tény, kevés a fiatal, és egyre több a nyugdíjas, ez így ilyen formában fenntarthatatlan.

A nagy gazdasági reset előtt vagyunk egyre torzultabb a rendzser, ez is tény napról napra kevesebbet ér a pénzünk mivel napról napra többet nyomtatnak, így működnek a hitel pénzek amiket használunk, ez közgazdaságtan.

Ezek amiket felsoroltam mind tények.

2022. jan. 23. 15:17
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

"Ezek amiket felsoroltam mind tények"

Igen, csak a mögéképzelt baromságaid, hogy ezekhez az oltásnak bármi köze van, ott a gond.

De mindegy is, úgyis falra hányt borsó bármilyen értelmes beszéd az irányodba...

2022. jan. 23. 15:20
 23/32 A kérdező kommentje:

Néhány kérdést tegyél már fel magadnak.

Kinek van abból haszna, hogy sok időset elvisz a vírus?

Kinek van abból haszna, hogy a vizsgálati stádiumban lévő oltóanyagot ráerőltetik az emberekre?

Kinek van abból haszna, hogy a vírusra alapozva irányíthatóak az emberek?

Milyen alapon nyomtattak volna ennyi pénzt a gazdaságba, hogy ha nincs ez a vírus?

Hogyan élte volna túl a gazdaság a deflációs összeomlást, hogy ha nincs ez a vírus?

Luc Montagnier nobel díjas virológus miért mondta azt, hogy ami kínából elindult vírus azt mesterségessen álították elő?

Nem hinném, hogy minden úgy lenne ahogy előadják a médiában.

Persze ezek nem tények, csak kérdések, amikre ha válaszolsz akkor lehet jobban sikerül megértened a jelenlegi helyzetet.

2022. jan. 23. 15:37
 24/32 anonim ***** válasza:
10%

"Kinek van abból haszna, hogy sok időset elvisz a vírus?"

És micsida véletlen, pont ez ellen küzdenek az oltással. Gyorsan összedőlt az az összeesküvés...

A többin már végig sem megyek, ez is elég beszédes bukta volt, úgy gondolom :D

2022. jan. 23. 15:43
 25/32 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenkinek jogában áll gondolkozni, ha te így gondolod, én elfogadom a véleményed.

Az oltóanyag esetleges mellékhatásai pedig úgy is kiderülnek néhány év múlva.

2022. jan. 23. 15:46
 26/32 anonim ***** válasza:
46%
Hát 24-es, te tényleg reménytelenül csőlátású vagy...
2022. jan. 23. 15:46
 27/32 A kérdező kommentje:

A lényeg lemaradt.

Miért van az, hogy a világ leggazdagabb emberei a pandémia alatt megduplázták a vagyonukat?

2022. jan. 23. 15:48
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

"Hát 24-es, te tényleg reménytelenül csőlátású vagy..."

Mert észrevettem, hogy nagy konteós fanatizmusában a kérdező már öngólokat rúg? Egyszer az oltásra épít valami agyament összeesküvést, aztán amikor azzal bebukik, a vírusra mutogat, észre se véve hogy ezzel pont a korábbi agymenéseit cáfolja.

Komolyan nem értem miért jó ez, mindenféle alaptlaj fantazmagórát kitalálni, hogy aztán mutogathasson nagyokosan az ember a semmire és retteghessen. De ha nektek ez annyira kell, felőlem hajrá. Csak magatoknak ártotok vele.

2022. jan. 23. 15:49
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

"Miért van az, hogy a világ leggazdagabb emberei a pandémia alatt megduplázták a vagyonukat?"

Mert mazsolázol. Hisz nyilván azok lesznek ma a leggazdagabbak akiknek ez sikerült. Akiknek nem, azok már nem lesznek rajta a listákon.

Na de tényleg ez volt az utolsó hozzászólásom itt. Gyanítom itt sem fognak meghatni az észérvek, mert betegesen hinni akarsz valami titkos összeesküvésben...

2022. jan. 23. 15:51
 30/32 A kérdező kommentje:

Nincs ezzel probléma, hogy nem vagyunk egy véleményen.

Én elfogadom ezt.

Ami igazándiból fontos a számomra, hogy mindenki úgy cselekedjen ahogy ő azt jónak gondolja.

2022. jan. 23. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!