Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A tapasztalatok alapján...

A tapasztalatok alapján milyen az omikron lefolyása? Én gyakran és hosszan vagyok náthás. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Akikről hallok, azok nagyon rosszul vannak, de csak pár napig, aztán el is múlik náluk.

Viszont nálam a megfázások is elhúzódnak és gyakoriak is. A kisebb-nagyobb szövődmények se ritkák. Ilyenkor mire számítsak?

2022. jan. 22. 23:10
1 2
 11/14 anonim válasza:
#9 vagyok,igen már jól vagyok köszönöm!A nátha lassan múlt el de minden rendben :-)
2022. febr. 11. 12:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Na, 1 hét nagyon erős nátha volt, de megerősítette a lassan fél éve meglevő (és már koeábbi években is hónapokig jelenlevő) hurutos köhögésemet.

Ezért is meg egyébként is 2 hétig dolgoztam home office-ban illetve óvatos voltam, a második hét végefelé merészkedtem egyáltalán utcára.

2022. febr. 28. 19:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem egy hét durva nátha volt, enyhe hőemelkedéssel, veszett orrfolyással. Utána két hét torokfájás, váltakozóan, egyik nap szinte teljesen eltűnt, majd következő nap újra megint bedurrant.

Mondjuk azt hozzátenném, az otthoni nyálazós tesztem negatív lett, de mindenki azt mondta, hogy az omikront nem mutatják ki ezek, úgyhogy igazából fogalmam sincs, hogy covidos voltam-e, vagy csak egy durvább rhinovírust kaptam el.

2022. febr. 28. 19:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem a 3. napon nagyon enyhén pozi lett a nyálazós teszt, 4. nap egy pár centire orrba túrós azonnal pozi lett, értsd mire áthaladt rajta a cucc, már ott volt a csík, hamarabb volt ott, mint a kontroll csík.
2022. febr. 28. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!