Háziorvos hova küld pcr tesztre?
Ha az ember nincs jól és felhívja a haziorvost hogy írja ki, akkor onnantól mi van? Elküld valahova pcr tesztre? Ha igen, hova?
Mekkora időtartam van elmenni? Csak mert ha az ember nincs jól, akkkor nincs ereje tesztekre rohangálni. Hogy megy ez? Köszi.
Ha jelzed, hogy nem vagy jol es nem tudsz utazni, akkor hozzad jonnek tesztelni.
Egyebkent meg en nem tudom, hogy a te haziorvosod hova kuld, melyik tesztpontra, de o nyilvan elmondja, ha aktualis. Esetedben nem az, mert szarul vagy, csak mindenkeppen nyomatekositsd, nehogy ra akarjon beszelni az utazasra veletlenul.
Nincs ra kapacitasuk, ezert telik sokszor 4-5 napba, mire egyaltalan kiernek..na mindegy.
En amugy csak egy gyors tesztet csinaltam otthon, azt jelentettem a haziorvosnak, mivel pozitiv lett, igy nem kuldott pcr-ra.
Az enyém sehova😂.
A gyorsteszt pozitív lett, bemondam a telefonba, 7 nap karantén. Majd ha lejár, jelentkezzek!
Errefelé ennyi a járványkezelés. Nem tudom, a karantént ellenörzik-e még vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!