Mit csináljak ha állandóan lebetegszek?
Most nem is a covid a lényeg, mert ezer féle betegség van, influenza torokgyulladás stb. Hanem az hogy mindig lefertőznek.
A leleteim rendben vannak.
Sokat járok orvoshoz kontrollokra (békeidőben).
Van 2 oltásom.
Csomó féle vitamint szedek, azt mondja a család hogy túlzásba is viszem.
Sportolok is.
Nem dohányzok, nem fogyasztok alkoholt.
Viszont állandóan lebetegszek. Inkább úgy mondanám, hogy állandóan lefertőznek. Mosmár nem járok egy ideje edzőterembe sem, nem is focizok (pedig igazoltan játszottam) csak itthon erősítek.
Munkában is home office-ból dolgozok.
Ez már így megy december eleje óta, mert ott sajnos 2 hét táppénzre kerültem. Megúsztam az ünnepeket is.
Egyedül szilveszterkor tettem kivételt és mentem el bulizni.
Még azt is megúsztam.
Volt egy randim most a héten és mit ad Isten, a lány lefertőzött.
Pedig csak az arcomra adott puszit.
Komolyan mondom nem hiszem el, hogy hova lehetne menekülni és mit tenni, hogy újra békében élhessek.
Az orvos szét teszi a kezét, hogy járvány van... Hát b*ssz* meg magát akkor.
A korombelieknek semmi baja. A közel 60 éves erős dohányos, kissé túlsúlyos édesapámnak semmi baja. Az 53 éves dohányos, 50 kg-s, semmi vitamint nem szedő édesanyámnak semmi baja, aki egyébként boltban dolgozik és simán lefertőzhetik.
Mit csináljak már ilyenkor? Akasszam fel magam??
Azzal vigasztal a család, hogy örüljek, hogy enyhe lefolyású, nem kerülök lélegeztetőgépre stb. Igen, csak 14 hónap alatt 5 alkalommal betegedtem meg, köztük volt covid és nem covid is.
Egyébként előtte is rendszeresen lebetegedtem télen, de valamiért annyira nem volt felfújva, simán mehettem köhögéssel is dolgozni, fújtam az orrom is. Mert kb. ezek a tünetek, de szinte mindig lefertőz valaki...
30 F
Nem 5 éve.
Nem tudom így, régen a covid előtt nem foglalkoztam vele.
Azt tudom, hogy 14 hónap alatt 5x.
A fül-orr gégész azt mondta, hogy nincs baj.
A 14 hónap alatt 5-ször mióta sok??
A COVID előtt amúgy én se foglalkoztam vele, csak visszaemlékszem, hogy szinte mindig vagy a torkom fájt, vagy az orrom nem szelelt és ott volt velem a NeoCitran. Baráti találkozók egy részén is beteg voltam vagy épp amiatt mondtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!