Gombocérzés a torokban covid alatt/után?
Igazoltan covidos voltam, kb 3 hete alakult ki nálam a betegség. Enyhe tüneteim voltak, torokkaparás, aztán köhögés majd orrdugulás. A tüneteim nagy része teljesen elmúlt mára, viszont valami nagyon zavar. Alul a torkomban érzem, hogy valami le van tapadva, emiatt gombócérzet társul hozzá. Étkezés után ez szinte teljesen elmúlik, de aztán visszatér megint. Hol jobb, hol rosszabb, 2 napja már azt hittem teljesen elmúlt, erre ma megint érzem. Ha köhögök, még mindig jön fel a nyák/hurut (általában csak reggel), ami átlátszó, de nagyon érdekes, mert sötét zöldes pöttyök vannak benne. Ilyet még sose tapasztaltam. Ideje lenne orvoshoz fordulni, vagy van valami jó kis praktika/bevált orvosság a letapadt nyák feloldására? Normális, hogy zöldes szinte már feketés pöttyökkel van tele?
Bocsánat az undorító megfogalmazás miatt, de nem tudtam szebben leírni.
Ohh hát jobbulást utolsó! Tudom milyen idegesítő, de ne izgulj el fog múlni, csak ki kell várni.
Nekem hálistennek már 2 hete elmúlt és összesen tartott kb 3 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!