Mit gondoltok erről? 👇
Mielőtt belekötsz, typo (bár ha értelmes vagy, akkor érted a mondatot és össze tudod rakni, de leírom azért):
"Sajnos nem vagyok képes elfogadni ezt, csak úgy gondolod, hogy neked lehet igazad."
-> Sajnos nem vagy képes elfogadni ezt, csak úgy gondolod, hogy neked lehet igazad.
Semmilyen adattal, hivatkozással, linkkel nem cáfoltál hülyegyerek, de szerinted “nem érdemes vitázni”. Valóban, egy hozzád hasonló gyökérrel, aki a vita 1. percében elvérzik, mert 0 bizonyítékot tud felhozni a saját érvei mellett, azzal valóban nem érdemes.
Ezt hívják ügy, hogy KO barátocskám. Sőt, inkább az első pofon után azonnali feladás.
mindig lesz egy olyan társadalom réteg aki nem fogja beoltatni magát.
egyrészt azért nagyon sok a buta ember, itt inkább azokra gondolok akik facbookon képezték ki magukat a témában, mert elolvasnak egy kamu cikket meg megnéznek egy videót amin a "német professzor kitálal" és összeesküvésnek tartják ezt az egészet, stb.
szerintem az se segít hogy van politikai köze is a dolognak, mert ha 100 embert megkérdeznénk mi a véleménye a politikáról kb mind azt vágja rá h korrupt tolvaj banda stb és emiatt még hátrább van az egész. illetve kötelezik az eüst, a tanárt, meg nem tudom még kiket hogy vagy beoltatja magát vagy felfüggesztik a munkaviszonyát, holott maguknak meg megszavazzák hogy ne legyen kötelező...
van aki beoltatta magát mert hisz abban hogy jó, van aki kényszerből mint pl az eüsök, tanárok, de ismerek olyat aki "tartózkodik", nem ellenes hanem pl nem döntötte még el.
eleinte az volt hogy két oltás, aztán három, most már négy meg ötöt adassál be... mint ha még ők se tudnák mit hogy kéne, mi lenne a jó.
aki eddig bizonytalan volt az még bizonytalanabb
Én azt nem értem, hogy ha az oltatlanokban alakul ki a mutáció, hogy lehet, hogy az oltásokig nem lettek mutációk? Miért csak a tömeges oltás megkezdése után jöttek a mutációk?
A másik, amit nem értek, hogyhogy 2020 ban, mikor nem volt oltás, nem volt itthon többlethalálozás, 2021 ben, mikor a felnőtt lakosság döntő részét minimum 2x beoltották, akkor meg jócskán?
Ezt a 2t meg tudná magyarázni a biológus? Kulturáltan, anélkül, hogy szitkozódna.
Nagyin egyszerű, a variánsok 2020-ban jöttek létre, az oltások előtt. Az omikron pedig az alacsony átoltottságú Dél-Afrikában :
Hát azért megint sikerült beszólnod,pedig még te írtad, hogy nem provokatív jelleggel tetted föl a kérdést.
És a halálozasi statisztikára mi a magyarázat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!