Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mire számíthatok? Ezzel mit...

Mire számíthatok? Ezzel mit fognak csinálni?

Figyelt kérdés

A bal orrlyukamban borzasztó büdös van, ami a kemény, összeállt, sárga, folyamatosan ürülő takonynak köszönhető. A jobb orrlyukamból csak vizes váladék jön, de a bal orromban olyan szag van, amit folyamatosan vagyok kénytelen szagolni, hogy gusztustalan.

Mindemellett a bal arcom kicsit meg van duzzadva, ha előrehajolok, akkor pedig nyomást érzek a bal arcomban belül. A bal arccsontom már magától is fáj.

Lázam már nincs, előtte 2 hétig volt minden nap 39 fok, még köhögtem pár napig, de már az sincs, csak ez.

Orvos egyszer beszélt velem telefonon, azóta ünnepek voltak.

Kell valahova mennem ezzel? Ha igen, hova és mit fognak ezzel csinálni?

jan. 1. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fül-orr-gégészet. A leírtak utalhatnak arcüreg gyulladásra. Antibiotikumot adnak rá, ha jól emlékszek nekem valami spray is volt kiegészítésképpen, szintén antibiotikumos, az hozott enyhülést leginkább.
jan. 1. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja és tengervizes orrspray vagy orrmosó használata ami még segíthet a baktériumok eltávolításában.
jan. 1. 17:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem, nem szúrják fel.
jan. 1. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!