250 ellenanyagszint,mit lehet csináni?
"A doki elmondja a tutit"
A tutt :D :D Ja, a tutit :D
Tényleg érdeklődéssel néztem bele. Egészen addig néztem, amíg be nem jelenti, hogy HÁROM, azaz 3 beteget kezelt a lógyógyszerrel és mind felépült. És ezt tartja hatalmas világraszóló eredménynek.
Bocsánat, de 3 ember még statisztikai hibának is kevés nemhogy tudományos kutatási eredménynek.
Ilyen pici mintavétellel simán lehet, hogy annak a 3 embernek szőlőcukrot adott volna, akkor is meggyógyulnak.
Uh bocs, de ez a maki nem a tutit mondja meg, kb a gö.rény amerikai megfelelője lehet.
Jah, kérem a lepontozást, érveket úgysem tudtok majd :D
"Gondolom, annak a 3 embernek más lehet a véleménye erről, mint neked"
Itt nem a véleményről van szó. Hanem arról, hogy 3 ember mint írtam még statisztikai hibának is kevés, nemhogy arra, hogy egy kutatási eredményt igazoljanak vele.
Amúgy vicces ez a logika: Az oltásokat 40-50 ezer emberen tesztelték (esetenként sokkal többön) de az egyesek szerint kisérleti LÖTTY, mert alig tesztelték. De egy lóféregtelenítő már csodaszer, ha HÁROM ember úgy épült fel, hogy azt is a szájába nyomták.
ez az a kategória, amikor a marharépa magyarázta a múltkor, hogy azért épült fel a covidból, mert marékszámra ette az antibiotikumot. Az egy másodpercig nem zavarta, hogy amúgy a covid vírusfertőzés, és antibiotikum nélkül pont ugyanúgy felépült volna belőle.
Ezt neked kell eldöntened,amúgy nem csak ilyen immunitás létezik,nem feltétlenül csak ez adja a védelmet.
Én nem mérettem ellenanyag szintet,beadattam a harmadik oltást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!