Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Amelyik orvos, ápoló, eü...

Amelyik orvos, ápoló, eü dolgozó stb. azt állítja hogy több az oltatlan a kórházakban, az vagy hazudik, vagy az összeesküvés részese, vagy azért hazudik mert erre kötelezik és fél?

Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 21:41
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
63%
Haggyuk már a tisztánlátó orvosokat, meg doktor görényt. Marhára nem trendi.
2022. jan. 15. 22:50
 32/55 anonim ***** válasza:
46%
Akkor higgyél annak ellenére, hogy megtiltják azt, hogy meg lehessen győződni arról, mit hamukáznak. Gratulálok az észbeli képességedhez. Én nem hiszek el semmit, csak amit én látok.
2022. jan. 15. 22:52
 33/55 anonim ***** válasza:
67%

#32 Én is, mindenki oltott a környezetemben, családomban. Senki nem halt meg és nincs mellékhatás. Ismerettségi körömben szintén. Oktatóim is és semmi. Ellenben a szülővárosomban már többen is haltak meg covid miatt, amikor tettek magasról az intézkedésekre és járvány közepén tiktos összejövetelekre meg TSZ vacsorákra járkáltak. A fele el is patkolt. Őket nem is sajnálom, viszont azt az ismerősünket aki rettegett a járványtól, de közben telebeszélték a fejét és nem oltotta be magát meghalt, mert elkapta ezt a sz*rt és másfél hét alatt elvitte.

Mi nem a zinternetről meg a fészbukról tájékozódunk, hanem éljük az életünket és láss csodát, egyetlen oltott sem halt meg. Az ellenoldalról ez nem mondható el.

2022. jan. 15. 23:11
 34/55 anonim ***** válasza:
45%
33 Nyugodtan higgyél a saját tapasztalatodnak én megengedem neked, nem foglak megkövezni érte. Én meg pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Azok haltak csak meg, akiket beoltottak. Én sem haltam meg, nem vagyok oltva és nem is leszek, mert így döntöttem.
2022. jan. 15. 23:14
 35/55 anonim ***** válasza:
39%
#34 Igen, tudjuk mennyit ér a ti tapasztalatotok. Hazudtatok már eleget, ami már az elejétől kezdve cáfolva van. De gondolom akkor van hiteles orvosi szakvélemény vagy laborjegyzőkönyv vagy látlelet arról, hogy a te halottaidnak a halálát kizárólag a vakcina okozta... És azt persze névvel és intézménnyel együtt fel is mered vállalni, fotót mellékelve hozzá.
2022. jan. 15. 23:18
 36/55 anonim ***** válasza:
33%
Honnan lenne orvosi szakvélemény, ha ilyet nem lehet kiadni? Láttál akárcsak egy ilyet is, hogy bárki meghalt vagy megbetegedett az oltástól? Egy sincs. Persze ez nem gyanús neked, mert ez a valóság? Én semmilyen orvosi szakvéleménynek nem hiszek, amíg a kórházakba nem engedik be az oltás szkeptikus orvosokat, hogy ők leellenőrizzék az ott látott dolgokat és a betegeket, valamint az elhunytakat. Ha ilyen nincs, akkor beszélhetnek akármit, nem vagyok hajlandó elhinni semmit. Csak azt hiszem el, amit lehet ellenőrizni, cáfolni, megvizsgálni, megvitatni.
2022. jan. 15. 23:23
 37/55 anonim ***** válasza:
51%

Pócs ügyletes orvos, Gyöngyösön dolgozott amíg ki nem rúgták onnan, mert nem volt hajlandó felvenni a maszkot. Most valamelyik másik két városban praktizál. Oltásellenes orvosok ugyanúgy dolgoznak a korházakban, mert pont ő volt az aki hivatkozott a meg nem nevezett orvos barátaira akik szintén járványtagadók. Romániában még nagy port is kavart egy orvosnő esete amikor kiderült, hogy hülyítette a covid betegeit és miatta került az intenzívre több is, mert félreinformálta őket.

Tehát ha az orvos bármilyen elváltozást állapít meg a szervezetedben, te magasról teszel rá, mondván úgy se mond igazat és majd te meggyőződsz róla laikusként, hogy tényleg beteg vagy-e? És honnan tudod, hogy a te példaként emlegetett orvosaid nem mondanak tényleg zöldségeket? Vagy van bármiféle hátsó szándékuk, pl. politikai szavazatok begyűjtése? Akármilyen előny kovácsolása, pénzügyi szándék? Gödénynek saját pártja van. :D Pócs ellen eljárást is indítottak, mert képviselőként nyilatkozott és tagadta a járványt.

Már az is érdekes, hogy ennyire elvakultan véded azokat akik egyértelműen szembemennek a tudománnyal, minden statisztikával és bizonyított ténnyel.

Azok az orvosok akik most küzdenek a járvány ellen és az oltás mellett vannak a szakmájukban dolgoznak kimerülésig. A te hős pártkatonáid meg tüntetésekre járnak meg terjesztik az ideológiájukat.

Mindenesetre vond le ebből a következtetést, hogy akkor ki is adta el a lelkét és ki az akinek bármilyen hátsó szándéka van ebből a kialakult járvány helyzetből.

2022. jan. 15. 23:34
 38/55 anonim ***** válasza:
80%

"Tehát ha az orvos bármilyen elváltozást állapít meg a szervezetedben"

Akkor leellenőrzöm egy másik orvossal. Szerencsére nem kellett még orvoshoz mennem , mert egészséges vagyok, de pl. sokszor előfordult már, hogy az egyik fogorvos ki akarta húzni a fogam, mert azt mondta menthetetlen és akkor elmentem egy másikhoz, aki megcsinálta, úgyhogy erről ennyit. Ha valamit eleve tagadni sem szabad, akkor azt dőreség elhinni. Ez alap dolog. Én nem döntök el, semmit, hanem majd egy tisztességes és normális vita, eszmecsere után kialakul egy konszenzus, és akkor az elfogadható, de így semmit sem vagyok hajlandó elfogadni azoknak, akik a hatalmukat kihasználva elnémítanak mindenkit és megakadályozzák a helyzet ellenőrzését. Semmilyen járvány nem lenne, ha a járvány fogalmát közvetlenül a kovid előtt nem módosították volna, mert megváltoztatták. Hiába dolgoznak kórházban oltásellenes orvosok, ha azok nem nyilatkozhatnak, mert ha nyilatkoznának, akkor úgy járnának, mint Pócs.

2022. jan. 15. 23:45
 39/55 anonim ***** válasza:
31%

lol Aztán mégis minden hülyeséget összehord az interneten meg a tüntetésein és mégsincs elhallgattatva Pócs sem és senki más. Csak elhatárolódtak tőle és kirúgták, de ettől függetlenül dolgozik ugyanúgy. A tisztességes és normális eszmecsere sose fog megvalósulni, erre nagyon jó példa a kérdező is. Ápoló elmondja, hogy mi a helyzet a kórházakban, milyen arányban vannak az oltottak és az oltatlanok. Erre nem bírja elfogadni, hogy több az oltatlan és nem tudja igazolni a saját álláspontját, így elkezdi hazugozni őket meg konteókat gyártani alaptalanul, hogy a nővérek biztos csak hazudnak vagy lefizették őket...

Hiába van bizonyítva bárhogyan is, rögtön jön a válasz, hogy csak megjátszott, kamu és hazudtok mind! Így hogy lehetne bárminemű értelmes diskurálást összehozni a két oldallal? Sehogy.

Mo.-n nagy a titkolózás, nem megfelelő az oltásokkal kapcsolatos tájékoztatás és ez melegágya a kamu, konteógyártásnak, felesleges feszültségkeltésnek.

De ha az itteni orvosoknak nem hiszel, akkor higyj a nyugati országok orvosainak, ahol arról is van statisztika, hogy ki fingott, hány perckor, mekkorát, covidos volt-e vagy sem és hogy be van-e oltva vagy nem, ha igen akkor pedig mivel.

Jó éjt!

2022. jan. 15. 23:57
 40/55 anonim ***** válasza:
77%

Állandó rendőri vegzatúra alatt vannak ezek az orvosok, őket valóban nem lehet elhallgattatni,de próbálnak rájuk ijeszteni. Ettől sok más orvos megrémül és bekussol. Ilyen egyszerű az ábra.

"Erre nem bírja elfogadni, hogy több az oltatlan"

Nem bírja elfogadni, ha ezt nem lehet leellenőrizni, mert amit nem lehet leellenőrizni, azt ostobaság elhinni. Ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor feleslegesen téped a szád. Ha beengedték volna Tamasi doktorékat a kórházba, akkor lehetne azt mondani, hogy nincs takargatva semmi és nem hazudik senki. De addig nem lehet, sajnos.

2022. jan. 16. 00:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!