Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Amelyik orvos, ápoló, eü...

Amelyik orvos, ápoló, eü dolgozó stb. azt állítja hogy több az oltatlan a kórházakban, az vagy hazudik, vagy az összeesküvés részese, vagy azért hazudik mert erre kötelezik és fél?

Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 21:41
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
42%
Onnan tudom, hogy én is ismerek hasonlóan járt oltás károsultakat arról a településről, ahol lakom. Viszont covid halottról még nem értesültem.
2022. jan. 15. 22:26
 22/55 anonim ***** válasza:
81%

Az én ismeretségi köröm kb. fele oltott másik fele oltatlan. Viszont egyik csoportnak sincs baja, kórházba sem került senki.

Ilyenkor mi van? Semmi se jó vagy minden jó? :D

2022. jan. 15. 22:27
 23/55 anonim ***** válasza:
25%

Leírom őszintén a konkrét tényeket, és erre nem hogy törlik a korrekt válaszomat, hanem az oldal még figyelmeztet is, hogy a regisztrációmat is törölhetik.

Hát kösz szépen mindenkinek, aki szereti (szájzár van, konkrétabb nem lehetek).

2022. jan. 15. 22:29
 24/55 anonim ***** válasza:
35%

Jó, gondoltam hogy nálad egyetlen covid halott se volt és a vakcinától haltak meg csak emberek vagy lett valamilyen egészsékárosodásuk. Bizonyítani gondolom nem tudnád és az sem lett megállapítva, hogy ha tényleg igaz lenne a kamu sztorid, hogy egyáltalán attól lett volna. Csak szokásos oltásellenes buckalakó módjára rávágtad, hogy háát az a vakicátúú vót.

Értem, hogy valahogy igazolni kell a hazugságaitokat, mert ti sem hiszitek el, de ehhez ritka p*tkány embernek kell lenni.

2022. jan. 15. 22:31
 25/55 anonim ***** válasza:
0%
#23 Hazudjál még. Bizonyítani is tudod vagy csak megint egy újabb önigazolás akar lenni a csúnya elnyomó hatalom ellen?
2022. jan. 15. 22:32
 26/55 anonim ***** válasza:
81%
24. Te mit tudsz bizonyítani? Semmit se. Én annak hiszek, amit én látok és én tapasztalok, mert senki sem tud bizonyítani semmit se.
2022. jan. 15. 22:33
 27/55 anonim ***** válasza:
64%
Mondták már előttem millióan, hogy be lehet menni kórházakba. De hiába bizonyítanának ott mindent, az oltásellenes ideológista "covid szakértők" úgyis vernék a tam-tam dobot, hogy kamuznak ott is.
2022. jan. 15. 22:35
 28/55 anonim ***** válasza:
62%
ÉS hogy bizonyítana az oltásról bármit is ha elvből elutasítotok mindent ami nem titeket igazol? Parttalan vita.
2022. jan. 15. 22:36
 29/55 anonim ***** válasza:
55%
27 Nem lehet bemenni sehova! Próbáltak bemenni, nem engedték be az oltáselleneseket: "Tegnap megkaptam a “még sem akarjuk ezeket a személyeket meghívni a kórházba” tartalmú levelet, melyet alább ide másolok." [link]
2022. jan. 15. 22:38
 30/55 anonim ***** válasza:
68%
Jobb is ha nem engednek titeket oda be. Így is le vannak terhelve szegények, a betegeknek meg semmi vágya ahhoz, hogy a szemük előtt kelljen nektek bizonyítani, hogy miért nem vesélyes a kovid annak ellenére, hogy ott fekszik a kórházban. :)
2022. jan. 15. 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!