Amelyik orvos, ápoló, eü dolgozó stb. azt állítja hogy több az oltatlan a kórházakban, az vagy hazudik, vagy az összeesküvés részese, vagy azért hazudik mert erre kötelezik és fél?
Az én ismeretségi köröm kb. fele oltott másik fele oltatlan. Viszont egyik csoportnak sincs baja, kórházba sem került senki.
Ilyenkor mi van? Semmi se jó vagy minden jó? :D
Leírom őszintén a konkrét tényeket, és erre nem hogy törlik a korrekt válaszomat, hanem az oldal még figyelmeztet is, hogy a regisztrációmat is törölhetik.
Hát kösz szépen mindenkinek, aki szereti (szájzár van, konkrétabb nem lehetek).
Jó, gondoltam hogy nálad egyetlen covid halott se volt és a vakcinától haltak meg csak emberek vagy lett valamilyen egészsékárosodásuk. Bizonyítani gondolom nem tudnád és az sem lett megállapítva, hogy ha tényleg igaz lenne a kamu sztorid, hogy egyáltalán attól lett volna. Csak szokásos oltásellenes buckalakó módjára rávágtad, hogy háát az a vakicátúú vót.
Értem, hogy valahogy igazolni kell a hazugságaitokat, mert ti sem hiszitek el, de ehhez ritka p*tkány embernek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!