Ez omikron szerintetek? (tünetek lejjeb)
Pici orrfojással kezdődött, ez tartott kb pár napig, aztán ma éjszaka elkezdett fájni a fejem, mondom oké elmúlik, mert ha fáj is a fejem, 1-2 óra és elmúlik, de mostmár este van és nem múlt el. Nem az a szúró fejfájás, inkább ilyen nyomó, sajogató. Vettem be gyógyszert, nem javult, egész nap mintha össze esnék, egy kávé és egy energiaital valahogy életben tartott, de hazajöttem és kb beestem az ágyba.
Még annyi hogy az évfolyamon a héten 19 gyereknek és 2 tanárnak lett pozítív tesztje, de valószínűleg lenne sokszor ennyi is, csak a többieket nem tesztelték. Én is mondom áh én biztos nem, de most lett egy sanda gyanúm mert ilyen formában még nem voltam rosszul.
Szóval ez lehet omikron? Valakinek volt/van hasonló tünete? Ja és mit csináljak, ne menjek inkább hétfőn? Saját pénzből anyám biztos nem fog teszteltetni, de nincs kifogása hogy itthon legyek, ha valami bajom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!