Ez omikron szerintetek? (tünetek lejjeb)
Pici orrfojással kezdődött, ez tartott kb pár napig, aztán ma éjszaka elkezdett fájni a fejem, mondom oké elmúlik, mert ha fáj is a fejem, 1-2 óra és elmúlik, de mostmár este van és nem múlt el. Nem az a szúró fejfájás, inkább ilyen nyomó, sajogató. Vettem be gyógyszert, nem javult, egész nap mintha össze esnék, egy kávé és egy energiaital valahogy életben tartott, de hazajöttem és kb beestem az ágyba.
Még annyi hogy az évfolyamon a héten 19 gyereknek és 2 tanárnak lett pozítív tesztje, de valószínűleg lenne sokszor ennyi is, csak a többieket nem tesztelték. Én is mondom áh én biztos nem, de most lett egy sanda gyanúm mert ilyen formában még nem voltam rosszul.
Szóval ez lehet omikron? Valakinek volt/van hasonló tünete? Ja és mit csináljak, ne menjek inkább hétfőn? Saját pénzből anyám biztos nem fog teszteltetni, de nincs kifogása hogy itthon legyek, ha valami bajom van.
Első lépésként már értesíteni kellett volna a háziorvosotokat (ha kiskorú vagy, akkor a gyermekorvost), aki minden további lépést megteszi.
A tünetek alapján szinte biztos, hogy COVID-os vagy.
Hány éves vagy? Kaptál korábban oltást?
És ha omikron akkor mi van?Hm?Nem volt ekkora fenék kerítve ilyen hülyeségeknek 2019 előtt:D
Nyissátok ki a szemeteket és fejezzük be ezt a buta cirkusz hisztit:D
Kértek majd az orvostól tesztet és kész.Nem értem mit foglalkoztok ennyire ezzel.Már 2 éve oltás oltás teszt karantén 🤔🤔
Mikor influenza szezonok voltak de olyan jó kemények akkor senki sem nyivákolt ennyit maszkban mint a birkák
Emberek ébresztő vagy marha nagy slamasztikába leszünk
Kérdező nem neked írtam ezt
Te tesztre menj és maradj otthon ha ennyire félsz bár az okát nem értem mert az omikron kb olyan mint egy sima megfázás de egyébként is aki nem érzi jól magát úgy sem tud sehova menni nemhogy iskolába.
Vagy pihengess otthon míg jobban nem leszel és ennyi
Orvosod úgyis ad igazolást
Jobbulást és ne félj ennyire
Ja és anyukádat megértem hogy nem akar 20 000 Ft-ot pcr tesztre kifizetni
Tudod az emberek nem csak úgy jutnak ahhoz a pénzhez
Kedves kommentelők le lehet támadni azért amit írni merészeltem :D
Nem érdekel :P Lepontozás és beszólások is jöhetnek,nem zavar mert már megszoktam hogy ha nem a propagandát ismétlem akkor kapom a jó kívánságokat mint pl pusztuljak el a lélegeztetőn
Nos hát erre kb 1-2% az esélyem:P
Attól hogy itt szitkozódtok én még jól vagyok😉
Beszólsokra nem fogok reagálni és a rajongói levelekre sem
További szép péntek estét mindenkinek💕
#4,5
#4-5.
Az influenza azért teljesen más, mint egy halálos vírus. Bár igaz, hogy az influenzába is halnak meg az emberek, de messze nem annyian, mint a COVID-19 vírusban.
#7.
Azért az megvan hogy egy pár éve történt influenza szezonban 3 hónap alatt többen haltak bele mint a Covidba két év alatt?
8-as
Adatod van róla, vagy csak itt ontod a kitalált baromságokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!