A mai bejelentés az covid-igazolványokról azt is jelenti, hogy a laborvizsgálattal igazolt ellenanyag szintet sem fogadják el?
Figyelt kérdés
Az mégis más, mint hogy átestél a betegségen és szevasz. Nem mellesleg ezen logika mentén egyetlen oltást sem szabadna elfogadni, csak az ellenanyag szintet.2022. jan. 13. 13:48
11/20 anonim válasza:
Akkor nezd a Magyar Kozlonyt, ott talalsz meg ilyeneket, ha nem hiszel nekunk.
12/20 anonim válasza:
Csak példaként írtam. Nem tudom, mit nem lehet azon érteni, hogy nem fogadják el a "laborvizsgálattal igazolt ellenanyag szintet".
13/20 A kérdező kommentje:
És az hol van leírva?
2022. jan. 17. 12:35
14/20 anonim válasza:
Gulyás Gergely jelentette be múlt héten, február 15-től a védettségi igazolvány oltási igazolvánnyá alakul és csak az számít védettnek akinek megvan a harmadik oltása is.
15/20 anonim válasza:
16/20 A kérdező kommentje:
átesettség nem egyenlő ellenanyag termelődéssel/védettséggel
oltás nem egyenlő ellenanyag termelődéssel/védettséggel
védettség egyenlő ellenanyag termelődéssel
A vérvizsgálat ellenanyagot néz
erre gondolok
2022. jan. 18. 09:14
17/20 anonim válasza:
Nagyon jól gondolod, de az állam nem így gondolkozik. Csak az számít februártól, hogy oltott vagy-e vagy nem. Pont. Senkit nem érdekel a te ellenanyag szinted.
18/20 anonim válasza:
Nem tudom mit nem ertesz kedves kerdezo. CSAK az oltassal kap valaki majd kartyat. Laborvizsgattal igazolt ellenanyag szinttel SEM lehet kapni, de mindenki ezt irta a kommentekbe nem tudom mit nem lehetett erteni 😁
19/20 anonim válasza:
Ezt most kiemelted mert nem kaptál még elég választ? Senkit sem érdekel az ellenanyagszinted, nem kapsz rá kártyát, és ha erre volt kártyád, akkor február 15 től érvenytelen.
20/20 anonim válasza:
Nem az számit hogy te védett vagy-e a virussal szemben,hanem hogy a cuccos benned legyen. Vágod? Tök mindegy hogy te már immunis vagy a kovidra,senkit nem az érdekel. Nincs cuccos nincs igazolvány. Ez a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!