Hol lehet bejelentést tenni ha egy üzletben nem tartják
be a járványügyi szabályokat?
Na megvan az aktuális spicli. Nem szégyelled magad? Miért jó neked, hogy másoknak árthatsz?
2020. okt. 29. 14:09
Hol lehet bejelentést tenni, hogy az aktuális járványügyi szabályok sértik az lapvető emberi jogokat, eltúlzottak, értelmetlenek és emberiség-ellenesek?
2020. okt. 29. 14:10
3/19 A kérdező kommentje:
A kérdésre vártam válaszokat a véleményére senkinek nem vagyok kíváncsi! 1. Fogalmad nincs mi történt 2. Szeretnék az egészségemet megóvva vásárolni.
Akkor ne menj abba a boltba. Menj máshova nem kell vamzerkedni.
2020. okt. 29. 17:38
Te pánikolni szeretnél, meg bosszúból megszivatni másokat. Gondolod, hogy szerencsétlen eladók örülnek ennek a baromságnak? Mitől lesz neked jobb, ha megbüntetik az üzletet? Attól te kevésbé fogsz megfertőződni? Jobban fogsz aludni? Több pénze lesz a politikusoknak a bírságból, de te nem kapsz belőle jutalékot, nyugi.
Hányni tudnék az ilyen emberektől.
2020. okt. 29. 18:25
Ha az egészségedet megóvva szeretnél vásárolni akkor rendelj neten.
2020. okt. 29. 18:26
7/19 A kérdező kommentje:
Remek, hogy engem véleményeztek ilyen stílusban úgy, hogy még mindig fogalmatok nincs miről van szó! Itt közel távol nincs másik bolt és rendelni sem tudnék honnan, de ha tudnék sem vagyok milliomos hogy dupla áron tegyem, nem mellesleg a rendelés nem úgy megy, hogy kérek 1 kiló kenyeret és egy óra múlva hozzák. Szégyellhetitek magatokat mindannyian.
8/19 A kérdező kommentje:
1. Egyáltalán nem szégyellem magam. Azt neked kéne aki úgy ítélkezik, hogy semmit nem tud a szituacióról. Ebben a helyzetben nem én ártok, hanem nekem és a többi vásarlónak ártanak.2. Regéld már el mi emberiségellenes a járványügyi szabályokban? Okos lehetsz. Eltúlzottak? 62 000 beteg van az országban. Ezrek kórházban. Húgomat 2 napja vitték be. 25 éves fiatal, szörnyű állapotban van. Kurvára nem eltúlzottak. 4. Legközlebb magyarul próbálkozz, hátha valaki meg is érti. 5. Nem érdekel minek örülnek az eladók. Őket sem érdekli, hogy veszélyeztetik a vásárlóik egészségét és áldatlan állapotok uralkodnak. Ha úgy végezném a munkám ahogy ők már másnap nem lenne állásom. Senkit nem szivatok meg, a bolt alkamazottai szivatják a vásárlókat amit megtehetnek mert nincs alternatíva. Egyebként én is hányni tudnék tőled. Most jó? Jól fog e esni ha megbüntetik őket? Laszarom, a cél a változás. De hiába szóltunk már töbször is, nem hatott. Sokkal jobban fogok tudni aludni ha végre emberi körülmények között vásásolhatunk. Tudjátok mindenki magából indul ki. A véleményetek rólatok mond el kritikát nem rólam.
Gratulálok annyi eszed sincs mint egy marék homoknak.
Elsőnek is: emberséget vársz el tőlünk kik feletted ítélkeznek lévén nagyon buta kérdést írtál ki ami minősít is úgy, hogy közbe te egy kisboltot alarsz feljelenteni ahol szint úgy keményen dolgoznak. Rádásul azt az egy kisboltot ami állításod szerint az egyetlen a közelben magyarul kis metaforával élve te oda szarsz ahol eszel és azt a kezet harapod meg ami etet. Kicsit gondolkozz el magadon.
2020. okt. 29. 21:31
Remélem az üzletben vásárolt romlott kaja miatt nyúlsz ki🤣😂 ennyi esze hogy lehet valakinek
2020. okt. 29. 21:34
Kapcsolódó kérdések: