Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hol lehet bejelentést tenni...

Hol lehet bejelentést tenni ha egy üzletben nem tartják be a járványügyi szabályokat?

Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 13:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9. "Keményen dolgoznak" ezt honnan veszed? Jártál ott? A válaszod pedig semmi más mint rosszindulatú kötözködés. Sajnálom, hogy ilyen unalmas az életed, hogy erre kényszerülsz.

10. Keress pszichiátert Orvosi eset vagy.

2020. okt. 29. 21:45
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Fogalmad sincs miről beszélsz csak te akarsz kötözködni már a kérdésed is annak indult. És az utóbbi válaszod is. Én is a 9-est ajánlanám itt mindenki leszólt nem esik le ebből semmi ?
2020. okt. 29. 21:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Feltettem egy normális kérdést! Ha nem tudod a választ vagy nem tetszik lapozz! Nem kérdeztem senki véleményét a dologról! Leesett, hogy hosszú az öszi szünet és pár frusztrált tinédzser talált magának egy boxzsákot. Továbbra sincs fogalmatok a problémáról, úgyhogy be lehet fejezni. Egyebként a célt a sem értem? Ezzel a stílussal semmit nem fogtok egy szájbavágason kív elérni az életben. A boltot pedig bejelentük holnap az önkormányzatnál. És elmeséljük milyen "keményen" dolgoznak ott. Téma lezárva....lehet menni aludni.
2020. okt. 29. 22:22
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Akkor minek írtad ezt is le? Megint csak kötözködsz. A véleményünket meg de igen..te kérted. A nem tetszés nem számít itt nem olyan kérdéseket kell feltenni ahol a válaszolók egyértwlműen a te pártodat fogják ami nem véletlenül nem történt meg. A szájba vágással kapcsolatban meg.. hát ha nő vagy megúsztad mert ezzel a stílussal csak te érhetsz el ilyesmit. Elvagy tévedve.
2020. okt. 29. 22:27
 15/19 A kérdező kommentje:
Hol lehet bejelentést tenni? EZ volt a kérdés! Semmi más. Ha nem tudsz szövegetértelmezni akkor ne használd az oldalt! A véleményét viszont SENKINEK nem kértem a bejelentéssel kapcsolatban, mint ahogy azt sem, hogy a pártomat fogja. Egyetlen választ sem kaptam csak az értelmetlen fröcsögést. Szánalmas.
2020. okt. 30. 08:23
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

@kérdező

"Itt közel távol nincs másik bolt és rendelni sem tudnék honnan"

Mi a B terv? Tegyük fel sikeres lesz a feljelentés és bezáratják a boltot. Vagy kapnak egy akkora büntetést, hogy csődbe mennek. Akkor mit fogsz csinálni? közel távol nincs másik bolt és rendelni sem tudnál honnan.

2020. okt. 30. 08:25
 17/19 A kérdező kommentje:

Ezt úgy hívják kényszeres viselkedés. Kezeltetni kéne!

Nem fognak csődbe menni mert egy nagy lánc tagjai. 16. Nyilván más nem történhet a bezáráson kívül. Véletlenül sem tehet rendet a hatóság. Persze a megoldás az ha elviseled a boltban uralkodó állapotokat és ha kórházba kerülsz akkor viseled mosolyogva. Nagyon könnyű ítélkezni úgy hogy nem ti vagytok az áldozatok és semmit nem tudtok a szituációról továbbra sem. De nyilván a zsebtolvajokat a betörőket, a gyilkosokat is támogassuk már mert jaj milyen rossz lenne nekik ha valaki megbűntetné őket. Szexuális erőszaknál is mindig az áldozat a hibás ugye?

17eske nem kell magadból kiindulni.

2020. okt. 30. 10:08
 18/19 anonim ***** válasza:
70%

Én teljesen ledöbbentem az itt válaszolókon...

Emberek, teljesen mindegy, hogy egyetértünk-e valamivel, vagy sem. Vannak szabályok, és törvények, amiket be kell tartani, akár tetszik, akár nem. Jelenleg a járványügyi szabályok pont ugyanolyan dolog, mint az, hogy bekapcsoljuk a biztonsági övünket a kocsiban.

A másik dolog pedig, hogy igenis felháborító az, amikor én betartom a szabályokat, ezzel megtisztelve másokat (mivel ezzel elsősorban mások egészségét védem), ugyanezt nem kapom vissza tőlük. Ezen tessék elgondolkozni.

A kettes válaszoló meg szerezzen egy agyat valahonnan, mert nettó baromságot írt.

2020. okt. 31. 22:46
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt hittem már mindenki megőrült ezen a bolygón. :)
2020. okt. 31. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!