Hol lehet bejelentést tenni ha egy üzletben nem tartják be a járványügyi szabályokat?
9. "Keményen dolgoznak" ezt honnan veszed? Jártál ott? A válaszod pedig semmi más mint rosszindulatú kötözködés. Sajnálom, hogy ilyen unalmas az életed, hogy erre kényszerülsz.
10. Keress pszichiátert Orvosi eset vagy.
@kérdező
"Itt közel távol nincs másik bolt és rendelni sem tudnék honnan"
Mi a B terv? Tegyük fel sikeres lesz a feljelentés és bezáratják a boltot. Vagy kapnak egy akkora büntetést, hogy csődbe mennek. Akkor mit fogsz csinálni? közel távol nincs másik bolt és rendelni sem tudnál honnan.
Ezt úgy hívják kényszeres viselkedés. Kezeltetni kéne!
Nem fognak csődbe menni mert egy nagy lánc tagjai. 16. Nyilván más nem történhet a bezáráson kívül. Véletlenül sem tehet rendet a hatóság. Persze a megoldás az ha elviseled a boltban uralkodó állapotokat és ha kórházba kerülsz akkor viseled mosolyogva. Nagyon könnyű ítélkezni úgy hogy nem ti vagytok az áldozatok és semmit nem tudtok a szituációról továbbra sem. De nyilván a zsebtolvajokat a betörőket, a gyilkosokat is támogassuk már mert jaj milyen rossz lenne nekik ha valaki megbűntetné őket. Szexuális erőszaknál is mindig az áldozat a hibás ugye?
17eske nem kell magadból kiindulni.
Én teljesen ledöbbentem az itt válaszolókon...
Emberek, teljesen mindegy, hogy egyetértünk-e valamivel, vagy sem. Vannak szabályok, és törvények, amiket be kell tartani, akár tetszik, akár nem. Jelenleg a járványügyi szabályok pont ugyanolyan dolog, mint az, hogy bekapcsoljuk a biztonsági övünket a kocsiban.
A másik dolog pedig, hogy igenis felháborító az, amikor én betartom a szabályokat, ezzel megtisztelve másokat (mivel ezzel elsősorban mások egészségét védem), ugyanezt nem kapom vissza tőlük. Ezen tessék elgondolkozni.
A kettes válaszoló meg szerezzen egy agyat valahonnan, mert nettó baromságot írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!