Volt egy WHO-s bejelentésről egy cikk tegnap, tegnapelőtt vagy a napokban - vagy a vírusról, vagy az oltásról (illetve ezek közti kapcsolatról), de most nem találom. Melyik cikk lehetett az? Légy szíves, ha megvan, add meg a linkjét!
Figyelt kérdés
A böngészési előzményeket nem mindig törlöm, de az elmúlt napokban pont töröltem, így ott sincs meg.
Csak átfutottam a cikket, mert úgy gondoltam, hogy majd később rendesen elolvasom.
Nem tudom, hogy melyik hírportálon volt, csak véletlenül meglöktem a telefont és úgy jöttek elő hírek.
2021. dec. 26. 18:07
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket.
#2. Köszi! Konkrétan nem az volt, de az biztos, hogy az a Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz nyilatkozott valamit, a nevét nem jegyeztem meg, de volt róla fénykép, arra viszont emlékeztem, így a név alapján megkerestem
De a téma akkor valószínűleg ez volt, bár én kicsit máshogy emlékeztem.
Keresem azóta is konkrétan azt a cikket.
A #1-ben megadott linket is nézem.
2021. dec. 26. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!