Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg csak 4 hónapig érvenye...

Tényleg csak 4 hónapig érvenyesek az oltási igazolványok?

Figyelt kérdés
Egyik eüs ismerősöm mondta, hogy hiába vagyok kétszer beoltva, lejárt az igazolványom, vegyem fel a harmadikat, és onnantól lesz 4 hónapig érvényes. Sehol se olvastam ilyet.

2022. jan. 12. 18:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%
Már csak nevetni tudok, mert a sok oltásfanatikus is kezdi belátni, hogy ennek soha nem lesz vége és élethosszig szúrathatja magát :D
2022. jan. 13. 17:15
 12/32 anonim ***** válasza:
25%

Szóval mindenki oltásfanatikus aki oltatni megy kedves utolsó?

Én huszon éves rendszeresen sportoló egészséges srác vagyok, mégis felvettem az oltást 3x is. Tudod miért? Mert vannak olyan helyek, ahova csak igazolvánnyal engednek be (gondolom február 15 után még több ilyen lesz) aztán pont telibeszärom, hogy az oltatlanok marhának meg birkának hívnak majd, mikor én oda megyek ahova akarok, ők meg otthon ülnek, mert sehova nem engedik be őket. Lol.

Arról egyébként egyszer megnéznék egy statisztikát, hogy aki nincs oltva, nekik milyen magas iskolai végzettségük van, hogy ilyen okosak? Az én facebook ismerőseim közül, akiknél látom, hogy osztják meg az oltásellenes fäszságot, na ott csoda, ha valamelyik egy érettségit is fel tud mutatni a 8 általános mellé.

2022. jan. 13. 20:10
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

"mikor én oda megyek ahova akarok, ők meg otthon ülnek, mert sehova nem engedik be őket. Lol."

Menjél csak bulikázni, addig élvezd, amíg van rá módod. Lol

[link]

2022. jan. 13. 20:59
 14/32 anonim ***** válasza:
70%

"Arról egyébként egyszer megnéznék egy statisztikát, hogy aki nincs oltva, nekik milyen magas iskolai végzettségük van, hogy ilyen okosak?"

Valószínűleg nem mosták át az agyukat valamelyik remek intézményben, mint mondjuk neked, aki beszop mindent, amit az m1-en lát.

2022. jan. 13. 21:00
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

Nahát, a 14-estől megtudhattuk, hogy aki okos akar lenni, NE járjon oktatási intézménybe, mert ott csak egyre butább lesz!

Tyű, akkor én már nagyon buta lehetek, mert még egyetemre is jártam. Biztos emiatt van, hogy beoltattam magam.

2022. jan. 13. 21:28
 16/32 anonim ***** válasza:
80%

"Tyű, akkor én már nagyon buta lehetek, mert még egyetemre is jártam. Biztos emiatt van, hogy beoltattam magam."

Igen erről van szó, átmosták sikeresen az agyadat.

Érdekes, hogy az oltás mellett csak a bulikázással, meg a diplomával tudsz érvelni, másra nem futotta.

2022. jan. 13. 21:37
 17/32 anonim ***** válasza:
24%
Tudod, nem a COVID alatt jártam egyetemre, hanem jóval régebben. És nem is érveltem az oltás mellett, csupán érzékeltetni akartam, milyen hülyeséget állítasz. Miszerint az iskolázottság csökkenti az intelligenciát.
2022. jan. 13. 21:48
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

És még mennyi oltást fogsz felvenni? Ha a 20.at akarják beadatni azt is felveszed, hogy bulizni tudj?

2022. jan. 14. 00:07
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Ha az oltáson múlik kedves 18-as, hogy mehessek külföldre nyaralni, moziba, színházba, koncertre, bulizni stb stb, akkor igen, felveszem félévente az oltást.
2022. jan. 14. 08:33
 20/32 A kérdező kommentje:
Am guyz a who is megmondta, hogy félévente kva káros az oltás és felesleges, szóvall...
2022. jan. 14. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!