Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért kell sokat inni oltás után?

Miért kell sokat inni oltás után?

Figyelt kérdés

Azt mondták, a következő 3 napban igyál nagyon nagyon sokat. Így.

Első 2-nél nem mondták. Azok oroszok voltak, most modernát kaptam.

2022. jan. 10. 16:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
Nem szabad oltás után inni 3 órával semmit se, én meg ezt hallottam.
2022. jan. 10. 16:27
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Én csak arra tudok gondolni hogy a sok víz miatt nem lesz sűrű a véred kisebb az esély hogy vérrög alakul ki.
2022. jan. 10. 16:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A levertség, esetleg láz miatt, amit könnyebb átvészelni, ha nem vagy kiszáradva. De nem ezen áll vagy bukik a dolog természetesen.
2022. jan. 10. 16:32
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!!

Remélem, hogy szerencséd van Neked!!!!

2022. jan. 10. 16:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igyál napi 2-3 litert és annyi, nem kell hülyére vedelned magad. Ennyi folyadék amúgy egy átlag hétköznap is kell.
2022. jan. 10. 17:21
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát én máma 2 dl kakaót, fél liter teát és néhány korty vizet ittam + 5db mandarint ettem.

Átlagban pedig van egy 3dl-es kisüvegem, azt szoktam 1* meginni a munkahelyen vizet + reggel tea/kakaó 2-3dl + este ugyanennyi gyümölcslé, ha nem dolgozok, akkor meg nem tudom, vizet csak kortyolgatok, meg a reggeli ital.

2022. jan. 10. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem mondtak semmit, nem is kell.
2022. jan. 10. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát ez elég kórosan kevés. Azt a 3 decis üveget cseréld le 5 decisre., . És 1 órára idd ki és töltsd újra és hazaindulásig idd ki megint:D akkor már jó vagy:D
2022. jan. 10. 21:03
 9/11 A kérdező kommentje:

Kb csak két hete áll fent ez a kevés folyadék fogyasztás, én előtte 4-5 litereket ittam sima vízből, de nem direkt, hanem mert szomjas voltam, sokszor egybe lehúztam a fél litert.

Aztán egyik napról a másikra nem voltam már olyan szomjas.

A lényeg, mindig csak akkor iszom, ha szomjas vagyok, két héttel ezelőttig nagyobb volt az igényem, de mostanában már alig.

2022. jan. 10. 21:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Jó fura vagy:D Valahogy meg kéne találni az aranyközéputat:D

Amikor szomjas vagy, akkor már vészjelez a szervezeted, előtte kéne.

Nincs baj amúgy a cukroddal? A cukorbetegek szoktak sokat vedelni.. vagy simán csak sokat mozogtál-izzadtál? Mm 4-5 liter víz rengeteg.

2022. jan. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!