2 hónapos babának oltás után láza lett.38 fokos. Aluszékony ébresztettem, hogy szopizzon egy kicsit de nem sokat szopizott. Adjak neki kúpot vagy várjak még?
Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 07:44
1/12 anonim válasza:
Majd ha felébred adhatsz neki, de ne ébreszd fel ezért.
2/12 anonim válasza:
38 fok az nem laz, oltas utan pedig tokeletesen normalis.
3/12 anonim válasza:
Utolsó, 2 hónaposról van szó, nem 2 évesről!! Adj neki mindenképp. Ekkora babánál 37,7 felett kell már adni.
4/12 anonim válasza:
Igen, tudok olvasni, és köszi de egészségügyi főiskolai diplomám van ( neked is, vagy honnan az info ? ) egy ekkora babának eleve magasabb az alap testthője, ezért nála 38 ° - ig van hőemelkedés. A láza pedig csak a oltásra adott reakció, ez nem olyan hogy majd elindul felfelé. Teljesen felesleges ekkora gyerek máját terhelni, de a kérdező gyereke, majd eldönti mit csinál.
5/12 anonim válasza:
Ohh bazz olyan emberek vállalnak gyereket akik ilyeneket nem tudnak vaaa könyörgöm.
Tudod te tulajdonképpen mi az oltás.
Vírus,baktérium amit beengednek a szervezetbe,hogy megismerje a szervezet a virust,bakteriumot
A kerdesed pedig felesleges,idõhúzó kérdés,hogy utana elmondhasd,fáradt vagy,pedig nem:)
6/12 anonim válasza:
*?
Egyebkent persze kell adni ezert idohuzas
7/12 anonim válasza:
Nem értem miért jönnek ilyen szemét válaszok. 3 hos kor alatt veszélyesebb a láz, így mindenképpen felhívnám a gyerekdokit, hogy mi a teendő.
8/12 A kérdező kommentje:
A gyerekorvosunk szerint 38 fok felett kell lázat csillapítani. Csak kíváncsi voltam más hogy csinálta,de nem gondoltam,hogy ilyen rossz indulatú ember is ír.
2018. júl. 20. 09:28
9/12 anonim válasza:
Itt van a legújabb ajánlás 3 hónapos kortól.
Ez alatt csillapíthatod neki ha 38 fok felé megy a hője. De ezért ne ébreszd fel.
10/12 anonim válasza:
2hos oltasnal nekünk azt javasolta a gyermekorvos, hogy 38.5 felett adjunk neki kupot előbb ne.Felment 38 ra a mi babánknak is ,de ott megállt és estére már hoemelkedese se volt.Nalunk minden oltasnal azt mondják ettől nem lazasodnak már a kicsik de a miénknél eddig mindig sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!