Ha oltás utáni láz miatt sokat alszik, attól felkelne enni magától, vagy ébresszem, vagy ne terheljem a gyomrát ilyenkor?
éjszaka volt egy jó nagy hasmenés, azóta nem megy. de a láz: reggel óta kb 37,7-re tudtam levinni kúppal, de alszik, nem tudom folyamatosan megy e fel neki, mert így nem tudom megmérni.
7-kor és 10:30 kor szopizott visszaaludt du 14-ig, ekkor megint szopi(itt volt 37,7 hónalj) és már alszik is 15-től
nos én alapból szoktam pótolni, mert szopi után 1 óra múlva mindig sírt hogy már megint éhes, így tápszerrel pótolni szoktam, de most csak anyatejezik, nem tudom hogy most ennyi elég neki, vagy csak a láz miatt alszik és ébresszem? tápszerezzem? vagy arra is gondoltam nem kellene vízzel itatnom folyadékpótlás gyanánt?vagy hadd pihenjen, mert az emésztéssel kezdődik megint a bélmozgás, azzal a szelek, azzal hogy ő icereg ficereg és elvileg a mozgás is hőt termel, jobb olyankor inkább csak feküdni.
4 hós, a dokink semmivel nem foglalkozik,közhelyekben beszél(most váltanánk)
szóval csak érdekes, hogy általában ennyi tejtől sírás van, most meg csend és alvás, de akkor hagyom.
de nem merem a homlokát sem megfogni, tuti forró, de az még nem jelenti, hogy lázas is.csak magam idegesíteném vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!