Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 3 pfizer oltás után elkaptam...

3 pfizer oltás után elkaptam a koronavírust, most lázam,van, kapar a torkom, és köhögök, hogy lehetséges ez, az oltásnak nem kellett volna megvédenie?

Figyelt kérdés

2022. jan. 9. 21:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
Eleve a kínai verzió ellen fejlesztették az oltást, most meg már az omikronnál tartunk.
2022. jan. 9. 22:27
 12/25 anonim ***** válasza:
63%
Lesz itt még ultra mega covid plusz is mint a south parkban XD. Beoltattam magam annó legyen vége a maszk hordásnak legyen vége a covidnak. Erre újra itt van és már 3 oltás kell de tervezik a 4.-et is. Tényleg hülyének nézik az embert.
2022. jan. 9. 22:30
 13/25 anonim ***** válasza:
48%
Mert már a 4. oltára is készülnek. Arról nem is beszélve, hogy az oltás a megelőzést szolgálja, nem nézik kibe mi lappang mielőtt beoltják, ezért is lesz mindíg új mutáns
2022. jan. 10. 10:47
 14/25 anonim ***** válasza:
53%

Igen igen a védelem volna a cél dehát nem mindig úgy alakul :D

Szerintem nem rosszból de többet már ne kérj :D

Ez az oltás a Wuhani verzióra lett kifejlesztve tehát nem is értem minek kéritek mikor már rég nem a wuhani megy már ne is haragudjatok :D

Semmi értelme annak amit tesztek mert az immunrendszereteket gyengítitek csak mert dolgozik keményen hogy a tüskefehérjét előállítsa és közben védtelenné válik magyarán hogy érthető legyen elkaptok egy sima mezei náthát és lehet kidőltök az űrbe mert az immunnak nincs már annyi kapacitása hogy ezt a náthát is "elűzze"

Nem sok ráció van benne de ti tudjátok.Lényeg hogy aki kéri kérje aki nem kéri az nem kéri,ennyi

Igyál Neo Citrant reggel-este és C D vitamint dupla dózisban nyomjad

Pihenj de ne feküdj egésznap nehogy tüdőgyuszid legyen mert az nem hiányozna gondolom,ülj az ágyban úgy hogy kitámasztod egy nagypárnával a hátad és persze lázcsillapító dehát ez evidens

Jobbulást!

2022. jan. 10. 12:56
 15/25 anonim ***** válasza:
44%

Dehogynem véd! attól hogy kimutatta a teszt még védve vagy.

Én múlt héten éreztem magam kicsit furán, csináltam 2 gyógyszertári tesztet is kíváncsiságból, mind kettő pozitív lett.

De mivel oltott vagyok nyilván nem kellett otthon maradnom, hanem ugyanúgy intéztem a dolgaimat, vásároltam, voltam uszodában stb stb mivel én nem fertőzök, ellentétben az oltatlanokkal. Remélem hogy egyre több helyről kitiltják őket, ha valaki annyira nem képes hogy egy oltást beadasson magának, hogy ne fertőzhessen meg másokat..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Felhúztak a soraim, még oltottként is? Miért is?? Hiszen ez a lényege a védettségi igazolványnak! Ha pl valaki nem tudja magáról hogy Covidos, de beengedték egy tömegrendezvényre mert van védettségije, akkor ő senkit nem fog megfertőzni a tömegből? Megakadályozza a kártya vagy mi??

Ellentétben azzal aki makk egészséges, de nem mehetett be mert nem volt kártyája, ő kit fertőzött volna meg és mivel??

/A legfelül leírt sztori nem igaz/

2022. jan. 10. 13:51
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy szopnak a háromszor oltottak, mint aki nem oltatott (maszk, ilyenek).

És ugyanúgy mehet pl. színházba az oltatlan is, nem kell védettségi.

2022. jan. 10. 15:23
 17/25 anonim ***** válasza:
38%
Jajj, megérkeztek az agyhalott oltásellenes önjelölt virológusok. Na mondjátok kretének, mit tudtok amit a sok egészségügyi szakember nem tud? 😂🤡🙈
2022. jan. 10. 16:41
 18/25 anonim ***** válasza:
67%

Látom egy troll nagyon beleélte itt magát a válaszokba..

Kedves Kérdező! Az oltás nem az ellen véd meg, hogy elkapd, hanem hogy az oltással immunizált szervezeted sokkal gyorsabban, már az első napokban semlegesíteni tudja a vírusrészecskéket, még mielőtt azok olyan szintet érnének el, hogy nagyon beteg légy vagy jelentős mértékben elkezdenéd továbbterjeszteni. (vagyis egy náthával vagy lázzal megúszod, ahelyett hogy kórházban kellene kezelni)

2022. jan. 10. 22:44
 19/25 anonim ***** válasza:
72%
Fixen belehaltál volna, miközben a lélegeztetőn könyörögsz a 4 adagért egyszerre. Velem is ez történt mind a kétszer, amikor elkaptam az ép paktuális brutális szupermutánst (Zsindex™ - minden job fenntartva). Decemberben is csak az járt a fejemben, hogy tuti megúsztam volna azt a 4 nap hőemelkedést és 2 hét karantént, ha beadatom magamnak az életelixírt. De sajnos meghaltam, mert koneós vagyok. :'c
2022. jan. 11. 14:57
 20/25 anonim ***** válasza:
28%
"Az oltás annyiban véd, hogy influenza tüneteivel átvészeled és nem a lélegeztető gépen végzed." Jó esetben. Sajnos az oltások nem hozták azt az eredményt, amit vártunk tőlük. De még így is nagyobb eséllyel vészeled át, ha be vagy oltva.
2022. jan. 11. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!