Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha egy kehes állatot pl. :...

Ha egy kehes állatot pl. : csirkét megfőzünk vagy megsütünk lesz bajunk tőle?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Még régebben nagyanyám mesélte, hogy az ő gyerek korában volt csirkéjük, és az egyik elpusztult. Nem bántotta semmilyen állat, csak úgy megdöglött. Ezért nem ették meg, mert ki tudja milyen betegsége volt, aztán elásták. Elmesélték a szomszédnak, az megkérdezte hová ásták. Kiszedte, megsütötte , megette és semmi baja nem lett.

Viszont én tuti nem ennék olyan állatot amiről biztosan tudom, hogy beteg volt.

2010. szept. 8. 15:20
 2/7 A kérdező kommentje:
értem! a szüleim viszont megfőzték a beteg kacsát! :S bár láttam amikor "boncolták" és úgy látszott hogy nem volt olyan súlyos.
2010. szept. 8. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
mi baja volt a kacsának? Miért pusztult el?
2010. szept. 8. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem enném meg, nem tudhatják, mi volt a baja, gusztustalan. Bármi baja lehetett annak a kacsának, és a baromfik durva betegségeket is terjeszthetnek. nem is értem, hogy jutott eszükbe megfőzni.
2010. szept. 8. 19:18
 5/7 A kérdező kommentje:
nem halt meg le lett vágva hogy ne szenvedjen tovább. amúgy nem tudjuk mi volt a baja alig bírt menni
2010. szept. 8. 23:27
 6/7 A kérdező kommentje:
meg csipás volt
2010. szept. 8. 23:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk ez nem olyan durva betegség, hogy a lábával volt gond, szóval nem hiszem hogy bajotok lesz ha megeszitek. De én akkor se szivesen falatoznék belőle.
2010. szept. 9. 14:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!