Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltás ellen levők miért...

Az oltás ellen levők miért ignorálják a poszt-COVID lehetőségét?

Figyelt kérdés

Az enyhe, sőt, a tünetmentes esetek között is kb. 30% az előfordulása.

Eléggé rejtélyes, kb. annyit tudni, hogy a (nagyra becsült) immunrendszer megtámad random szöveteket, vagy legalábbis gyulladást kelt bennük. Szteroidra javulni szokott természetesen, bár előfordul, hogy igazán eredményesen még arra sem.

Mindig a halállal jöttök, holott szerintem az ember heges tüdőt, gyulladt, sérült szívet se akar akár örökre, de mindenképp hónapokig. Nem akar fülzúgást, ha eddig nem volt. Nem akar olyan szintű fáradtságot és ködös agyat, amitől nem tud dolgozni vagy tanulni.

2022. jan. 8. 13:34
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Nekem amúgy linkeltek már random, rossz minőségű, Facebookos, ellenőrizhetetlen videót epilepsziásokról, hogy elvileg COVID-oltás-mellékhatás. Aha.

Amit én linkeltem, az leinformálható, ismert emberek szerepelnek benne, nem Facebook-os, van címe (amit én kaptam, annak az se volt), felvállalja a készítője.

2022. jan. 8. 20:34
 22/46 anonim ***** válasza:

Belinkelem neked az egyik kérdés alá írt válaszomat. Kezdj el te is gondolkodni és ne a covid miatt pánikolj. Ezek nem Fb-s marhaságok, hiteles források millióit találod rá, ha megnyitod a Google-t.

2 év covid alatt azért nem kevés furcsaság történt és azt csodálom, hogy van olyan, akinek ez még mindig nem tűnt fel, vagy nem néz utána kicsit a dolgoknak. Csak hogy pár példát írjak. Maga a vírus is mesterséges, a Vuhani laborból származik, ahol koronavírusokkal kísérleteztek és Amerika dollármilliókkal pénzelte is a kifejlesztését. Ott volt a 2019-es Event 201 koronavírus pandémiás szimuláció is, konkrétan a covid megjelenése előtt zajlott közvetlen és nem a vírus megállításáról szólt, hanem az emberek, a társadalom irányításáról. Ha a vírus mesterséges, akkor a vakcinák sem az egészségünket szolgálják, de ebbe most nem merülök bele. Kettészakították a társadalmat, "oltásellenes"-nek titulálják azt, aki nem adatja be a löttyöt. Az oltás továbbra sem tünteti el a vírust, nyakunkon a flurona meg az IHU meg a franc tudja. Rettegjünk. Még mindig van, aki azt hiszi, hogy az oltatlanok hibája, hogy mutálódik a vírus. 2 éve másról se szól az életünk, csak a szaros covidról, a félelemkeltésről, minden egyes nap a pofánkba tolják mindenhonnan. Ez sem véletlen. Tönkretették az eddig is szar eüt. Más országokhoz képest borzalmasan magas a halálozási szám. Nem a vírusba halt bele Mo.-n 40ezer ember, hanem a kibszott szar eü és ellátatlanság miatt. De így legalább el lehet hitetni mindenkivel, hogy rettegni kell és oltani, oltani, oltani, 26x minimum. Az is vicces, hogy 3 fajta vakcina van (elölt vírus, vektor, Mrns) és MINDEGYIK technológia 4-6 hónapig véd CSAK. Egyik sem tovább, ami nem kicsit fura, mivel 3 különböző technológia. A megfertőződéstől és a vírus tovább adásától nem véd egyik sem, max a kórháztól, lélegeztetőgéptől, de még attól se, mert 3 oltással is sokan vannak kórházban. Keverheted, kutyulhatod kedved szerint kérheted bármelyik oltást, mint a cukorkát. Ha beoltatod magad, buksisimi mellé kapsz ajándékba vakcinalottót, telefont, drogot, sört, franc tudja mit. A H1N1 műbalhé után meg kétlem, hogy lehetne hinni a "jótakaróknak". Vagy mindenki elfelejtette, hogy mi történt akkor? Pedig ugyanúgy átvágták az emberiséget, mint most. A Great Reset sem újdonság, promo videó is van róla, ami minimum 4 éves és közlik, hogy mit fognak tenni, teljes társadalmi reform és kontroll lesz. Minden ott van a World Economic Forum /Világgazdasági fórum/ hivatalos oldalán. És ha a leírtak bármelyike, vagy akármi furának tűnik, elkezdesz gondolkodni, akkor mindjárt konteós birka leszel. Ilyen világot élünk.

2022. jan. 8. 20:44
 23/46 A kérdező kommentje:

1. Pont a TÚLnépesedés miatt várható volt, hogy kirobban egy járvány. Sőt, egyre több fog kirobbanni.

2. Igazából ez a szintű liberalizmus, ami ma van, szörnyű és veszélyes. Ma már tényleg mindenki azt tesz, amit akar. Persze, hogy manipulálni és irányítani kell a birkanépet, mert maguktól nem teszik azt, ami az érdekük, amennyiben az kicsit is rosszul esik nekik. Ráadásul a világ nem annyira rosszul kezelte a vírust, így "csak" 3% a halálozás és "csak" a valaha fertőzöttek negyede, bő negyede fog tartós egészségkárosodással élni, már amennyiben a szteroid nem segít rajtuk.

3. Én meg azt nem fogom fel, hogy tagadhatja még mindig valaki a vírus veszélyességét, amikor már mindannyian ismerünk sokakat, akik elhunytak illetve lenyomorodtak miatta. Nekem a volt általános iskolámból, gimimből. egyetememről is van COVID miatt(!!) elhunyt ember, volt osztálytársam csak majdnem halt bele terhesen, gyászol egy jó barátnőm, egy másik azt meséli, 31 éves ismerőse elhunyt a DELTA miatt, apumnak több kollégája is elhunyt (apum nagyon el volt kenődve, amikor mesélte, majdnem sírt, pláne, hogy más miatt volt betegállományban, azért úszta meg a fertőzést, különben ma már nem élne), az ő párjának 34 és 37 éves ismerőse hunyt el COVID-ban. Rettentő sok a poszt-COVID-os. Te, én ennyi halált a környezetemben sohasem, de soha nem éltem meg, úgy se, hogy idősek neveltek fel és az ő szintén idős rokonaikat, ismerőseiket is ismertem és sajnos két csoportban, egyszerre hunytak el a legtöbben közülük. Még az is kevesebb halott volt, mint 2020 végén és 2021-ben. És akkor valaki még bagatellizálja a járványt.

2022. jan. 8. 20:54
 24/46 anonim ***** válasza:
30%

1. Mesterséges a covid, nézz utána a Vuhani labornak meg millió más cikknek, oldalnak. Tényleg ezer cikk van róla, folynak a kivizsgálások, perek stb. Nem a denevértől/tomzoskától lett a vírus, nem a természet alkotta.

2. Na ez tipikus agymosás. Jelenleg nem éri el a komoly, kritikus covid betegek száma VILÁGSZINTEN a 100ezret. Ez 2 éve kb ugyanazon a szinten van, nem változott. 2 év covid alatt 5 millió halál az kb semmi, 258 millió túlélővel szemben. Népességet stb-t itt láthatod. Egyáltalán nem olyan veszélyes és halálos ez a vírus, mint amilyennek elhitették veled.

[link]

[link] coronavirus/

3. Szuper. Én meg 1 covid halottat sem ismerek, de oltás utáni halálesetről tudok neked írni nem egy, hanem sokkal több esetet, ahol az orvos is közölte, hogy az oltás volt a halál oka.

2022. jan. 8. 21:09
 25/46 A kérdező kommentje:

1. És ha mesterséges? Attól még nem akarom elveszíteni apumat és nem akarok még egy lehetőséget adni az immunrendszeremnek, hogy a normál sejtjeimre támadjon.

2. [link]

És állítólag sokkal-sokkal több a COVID-halott, mint amennyit bevallottak.

3. Na jó, innentől füllentesz. Főleg, ha azt állítod, hogy COVID-halott miatt gyászolót se ismersz.

2022. jan. 8. 21:15
 26/46 anonim ***** válasza:
0%

"Én meg 1 covid halottat sem ismerek, de oltás utáni halálesetről tudok neked írni nem egy, hanem sokkal több esetet, ahol az orvos is közölte, hogy az oltás volt a halál oka."

Nem pont az ellenkezőjét állítja a sok hozzád hasonló antivaxxer? :D

Vagy ez a doki nem kapott pénzt Bill Gatestől/Orbántól/Sorostól/Szi-Csi-Pingtől/Rokefelleréktől/A Pfizertől/Bidentől/Illuminatitól?

2022. jan. 8. 21:24
 27/46 anonim ***** válasza:

1. Persze, ez világos, de pont ez a pszichológiai hadviselés.

2. Fordítva, sokkal kevesebb. Csomó halottra ráfogják, hogy covid.

3. Miért hazudnék? 2 év alatt 40ezer haláleset, a lakosság meg 9,7millió. Még jó, hogy nem ismer mindenki mindenkit. Aki itt a környékemen covidos volt, lazán túlélte.

2022. jan. 8. 21:33
 28/46 A kérdező kommentje:

Hát "lazán túlélőt" nem sokat ismerek. Baráti körben úgy mondjuk, hogy aki elkapja a COVID-ot, azt biztos észreveszi, hogy az, úgy megszenvedi.

Mi a pszichológiai hadviselés?

Apum láncdohányos, előrehaladott COPD-s és más betegségei is vannak. Én is ismerem a szervezetemet, egy nátha se egyszerű nálam, mondjuk így. Semmi pszichológiai hadviselés nincsen sehol.

2022. jan. 8. 22:06
 29/46 anonim ***** válasza:
Az a pszichológiai hadviselés, amit csinálnak a covidból. Mindenkinek van olyan rokona, családtagja, aki idős, beteg stb. Erre építették azt, hogy oltasd be magad, mert mások halálát okozhatod, felelőtlen vagy, megölöd a családodat stb-stb.
2022. jan. 8. 22:13
 30/46 A kérdező kommentje:

Én elsősorban magam miatt oltattam háromszor.

Amúgy a liberalizmus miatt muszáj mindenféle eszközhöz folyamodni.

Én kötelezővé tenném és aki nem hajlandó, ülne egy jó ideig. Vagy többmilliós bírság.

2022. jan. 8. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!