Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi az oka, hogy ennyi nő...

Mi az oka, hogy ennyi nő meghal császár után,Covidban?

Figyelt kérdés
Nem tudom megmondani már hanyadik ismerősünk halt meg mostanában és ugyanaz a forgatókönyv. Terhesség komplikációk nélkül, utolsó napokon a nő rosszul lesz megcsászározzák, elkapja a covidot és már csak a kisbaba tér haza jó esetben. 😭😭😭 Miért történik ez? Én ezt már idegileg nem bírom

2022. jan. 8. 12:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

"Ezt p@fázzuk már mióta, hogy az mRNS oltások hosszútávon gyengítik az immunrendszert! A kórházak tele vannak szuper baktériumokkal, amely ellen az mRNS vakcinák nem védenek, de az immunrendszert meg lefoglalják az ellenanyagok termeltetése, ami miatt sokkal több a halálos áldozat az oltások tömeges elterjedése ellenére is!"

Miért, a "hagyományos" kínai szerinted mit csinál? Nem termeltet ellenanyagot?

2022. jan. 8. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Vagy már fertőzött, csak nem tud róla, megcsaszarozzak és beindul a viralis pusztítás.
2022. jan. 8. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

Egyetértek a 8-assal, nyugodtan le lehet engem is pontozni. :)

Felvettem az első oltást (pfizer), várandós lettem, úgy besz*ptam ezt a szart, hogy 5 hétig azt se tudtam merre vagyok arccal :)

Az előző 100 hullámot simán túléltem, kutya bajom sem volt.. felvettem a fene jó oltást és tessék :)

2022. jan. 8. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:
32%
Pltas nelkil is szopta be ismerosom valamelyik varianst. Korhazba is került, aut mondta, csomoszor ott tartott hogy kiugrik az ablakon.
2022. jan. 8. 22:23
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
A lényeg az lett volna, hogy oltás ide vagy oda, az sem véd meg tőle
2022. jan. 8. 22:27
 16/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem

Csak nem lesz olyan durva.

Meg az is kerdes, hogy elso 2 utan mennyivrl vplt ez. De amugy igen, van olyan is

2022. jan. 8. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!