Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » November 2.án szültem császárr...

November 2.án szültem császárral (2.császárom viszont nem emlékszem hogy 5 éve is ilyen volt e) vasárnap este megjött hétfő óta ömlök szó szerint. Ami azt jelenti hogy 30percre rá már fullra ázok! Valakinek volt még így?

Figyelt kérdés
Hívtam a nőgyógyászom, első sorban vérzés csillapîtót ajánlott 3x2. Ha holnapra nem segít akkor klinika. De érdekelne volt e így még valaki? Neki mit mondtak? Vagy mikor enyhült? 30 doboz vérhigító injekción túl vagyok, 4.én fogyott el, létezik hogy talán a miatt ömlök most ennyire? Hogy még a szervezetemben van?

2021. dec. 13. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem itt az egyéb kategóriában nem nagyon kapsz értelmes választ erre. Talán átteszik a modik a jó csoportba.
2021. dec. 13. 15:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Én hasonlóan jártam, elő kellett vennem a szülésutáni gézbetétet....Annyira megijedtem, hogy sírtam. Az orvos azt mondta hogy ha nem csillapíthatatlan akkor normális ha nagyon extrêm (így fogalmazott) a császár utáni első...De nekem a 3.napra mérséklődött.. utána még volt pàr elég durva aztán visszaállt.
2021. dec. 14. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!