Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért vagyok még most is...

Miért vagyok még most is covidba 2 hónapja?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok még december 2.dikán pozitiv tesztem lett azóta voltam pcr-en ag teszten stb és még most is benne vagyok már több mind egy hónapja. Eleinte se izt se szagokat nem éreztem beteg voltam benne , de lázam nem volt. Szerintetek meddig leszek még covidos? A karatnén letelt és talán terhes vagyok bementem a kórházba tegnap azt mondták hogy pozitiv vagyok azóta is .. Hogy lehet ez eddig család ,barátok 10 nap alatt át vészelték erre itt vagyok én , amugy ebből baj lehet hogy ilyen sokáig mutassa de már lassan kezdem érezni az izt nem kohogok már régtől de meg most is pozitiv vagyok.. valaki járt már igy? Neten keresem de nem találok semit hoszu tavu covidról

2022. jan. 5. 15:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsanat a helyesirasert ja es nem vagyok oltva ezt kifelejtettem
2022. jan. 5. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát az ürítést nem tudom, állítólag van amikor elhúzódóan fertőz az ember, meg hát van amikor egy virusos fertőzés tünetei tovább tartanak... Örüljünk hogy nincsenek komoly tüneteid, plána ha gyereket vársz... :)
2022. jan. 5. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit a PCR teszt kimutat, az nem feltétlenül "élő", fertőzőképes vírus.
2022. jan. 5. 17:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Hmm és vérrögök nem alakulnak amitől esetleg nagyobb baj lenne? Vagy igy tunet nélkül átvészelhetem én is csak tovabb tart?
2022. jan. 5. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs semmi tüneted, akkor szerintem nincs okod aggódni, már leküzdötte a szervezeted a vírust.
2022. jan. 5. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Nincs semmi az ízt is már jobban érzem, mind ezelőtt ,de fura hogy pont én vagyok benne még most is, félek hogy még sokáig benne is leszek, már igyis több mind 1 hónapja virusban vagyok
2022. jan. 6. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!