Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Floridában miért nem halnak...

Floridában miért nem halnak bele többen a Covid-ba?

Figyelt kérdés
Köztudott, hogy elég nagy az oltásellenesség ott. Arányaiban az egyik legkevésbé beoltott állam. Az utolsó statisztika amit találtam neten, az 3%-ot írt, hogy ennyi a beoltott ember ott. Mégis egész Amerikát nézve középen helyezkednek el a halálozásban. 1721 ember halt meg náluk eddig 1 millió főre vetítve. New Jersey-ben a legmagasabb ez az érték, 2959. Nálunk itt Magyarországon 3099. Ha Floridában ennyire nem oltanak senkit, akkor miért nem halnak bele jóval többen? Eddig azt hittem, hogy kb. annyian halhattak bele mint itthon arányaiban, de nem, jóval kevesebben, pedig nálunk arányaiban sokkal több oltott van.

2021. jún. 7. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Talán, mert ott nem diktatórikus az ország, nincs diszkrimináció, meg nem ennyire agymosott a nép. Itt az egész csak a propagandáról és a pénzről szól.

Nemcsak Floridában, de a svédeknél sincs olyan szabályozás, mint nálunk. Ott se halt ki az ország.

De ahogy szokták mondani, Gyáva népnek nincs hazája. Ezek vagyunk mi, sajnos.

2021. jún. 7. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
33%

Pajtikam te valamit nagyon beneztel vagy trollkodsz.

Azt a 3%-ot jol felreolvastad 50%-rol (csak 1 oltas), illetve 40%-rol (mar 2 oltas).

A halalozasokat illetve, Magyarorszag: 29 866 fo osszesen eddig.

Florida: 36 973 fo osszesen edddig.

Es legkozelebb ha trollkodsz, keress mar legyszives egy hasonlo troll oldalt ahonnan merited a hulyeseget.

[link]

[link]

2021. jún. 7. 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Egy éves híreket olvastal kérdező 🤦‍♀️
2021. jún. 7. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Florida lakossága: 21 944 577

Covidban meghalt: 36 972

Ez: 0.1684%

Magyarország lakossága: 9 769 526

Covidban meghalt: 29854

Ez: 0.3055%

Még mindig Florida áll jobban akkor is.

2021. jún. 7. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:
8%
Egyébként nem is Florida ahol USA-n belül a legkisebb a halálozási arányú állam 1 millió főre vetítve.
2021. jún. 7. 12:50
 6/10 A kérdező kommentje:

Igazatok van, tényleg régi cikk volt. Azt hittem, hogy mostani, mivel ma reggel nyitottam meg a Startlap-ról. Nem értem, hogy miért osztották meg akkor.

Találtam most egy újabbat (csak át kellett állítanom a VPN-t, mert utoljára Peru-t állítottam be végpontnak, és onnan keresve nem dobott ki a Google semmi Covid-os friss hírt.) [link] Most már 49,4% elvileg. Így már érthető.

2021. jún. 7. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

4

Ez mar lehet annak az oka, hogy mig ott a rendes Pfizer meg moderna meg nyilvanos dokumentacioval rendelkezo oldasokat hasznaljak, addig itt gozerovel nyomkodjak az ismeretlen leirasu kinai meg orosz vakcinat.

Mellesleg megjegyzem az orosszal volt egy kis balhe, hogy nem az kerult forgalomba amit a klinikai vizsgalatok soran alkalmaztak.

"a tömegtermelésre szánt Szputnyik összetétele nem teljesen egyezik meg, azaz a klinikai vizsgálatok során más készítményt vizsgáltak, mint ami forgalomba kerül."

"az OGYÉI jóváhagyása előtt a vizsgálatba bevont külső szakértők már jelezték a dokumentáció hibáit, és az azokból fakadó hibákat."

"A felkért tanácsadókat meglepte, hogy aggályaik tisztázása előtt az OGYÉI főigazgatója kijelentette, az orosz vakcina dokumentációja megfelelő"

Milyen erdekes... mintha picit politika szag lenne...

[link]

2021. jún. 7. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Mert az egész covid cirkusz egy óriási átverés.
2021. jún. 7. 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:
10%

# 4

Összes esetszámhoz szokták nézni a halálozást.

Mi értelme LAKOSSÁGhoz nézni?

2021. jún. 7. 19:19
 10/10 anonim ***** válasza:
88%

9-es

Már miért ne lenne értelme? Az hogy 100-an megfertőződnek és 2 meghal, eléggé nem mindegy, hogy Vatikánban ilyen rossz a statisztika vagy Kínában ilyen jó.

2021. jún. 7. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!