Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hány covid elleni oltást vagy...

Hány covid elleni oltást vagy hajlandó felvenni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 10:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
31%
Ja 59-es, mert mindenki hülye, csak te vagy helikopter...
2022. jan. 7. 09:38
 62/78 anonim ***** válasza:
80%

#56-nak:

Sajnos szerintem nem azzal van gond hogy nem nyitják ki a szemüket, hanem egyszerűen az értelmi képességeik nem teszik lehetővé, hogy megértsék.

Egy olyasvalaki aki annyira korlátolt hogy még a korlátoltság mibenlétét sem képes megérteni, attól ne várd, hogy képes legyen a saját korlátait felismerni, nemhogy lebontani!

2022. jan. 7. 09:45
 63/78 anonim ***** válasza:
35%

Ismét #56-nak:

Az ilyen emberek az önkritikát a gyengeség, és az ostobaság jelének tartják.

Ezzel el is mondtam mindent.

2022. jan. 7. 09:48
 64/78 everlight ***** válasza:
95%
Egy adag méreg sem kell.Max 3 százalék a halálozási arány,túl veszélytelen ahhoz hogy oltás kelljen.
2022. jan. 7. 21:21
 65/78 anonim ***** válasza:
15%

Cubina, te nem valós dolgokat írsz, tudatlanul próbálsz csak okoskodni, sikertelenül. Bár valóban elgondolkodtató, hogy aki láthatóan ennyire messze áll a témától és ennyire tudatlan, az minek szól bele?

Aztán azt hiszed, hogy, milyen hű de jokat mondasz, közbe mindenki sír a h.lyesegeiden.

Az oltás kifejlesztésének jó lenne, ha minél hamarabb utána néznél, mielőtt megint ilyen csacsiságot írnál.

2022. jan. 7. 21:27
 66/78 anonim ***** válasza:
74%
65 nem veszi észre, hogy senkit sem érdekel a verdesése. :)
2022. jan. 7. 22:42
 67/78 anonim ***** válasza:
100%
Egyet sem!
2022. jan. 7. 22:42
 68/78 anonim ***** válasza:
91%

Megtennéd-e azt, hogy leírod a saját álláspontodat, véleményedet a témával kapcsolatban? A hozzászólás(ok) melyik részével nem értesz egyet, és mi az elfogadható magyarázat, érvelés? A hozzászólók egy csoportja miben téved?

Kérem ezt azért tőled, mert én sem vagyok jártas a témában, de őszintén érdekelne egy hozzáértő ember érvelése, helyreigazítása. Szeretném én is tisztábban látni a dolgokat, és remélem, hogy tudsz ebben segíteni.

Köszönöm!

2022. jan. 8. 08:45
 69/78 anonim ***** válasza:
21%
Nem, provokációknak nem ülök fel, aki 2 év alatt képtelen volt utána nézni valaminek és most várná a spanyol viaszty az egyértelműen csak egy oltásellenes birkuci lehet
2022. jan. 8. 08:51
 70/78 anonim ***** válasza:
94%

Bocsánat a kérdésért, tévedtem.

Nem tudhattam, hogy másnak adod ki magad, mint aki vagy.

2022. jan. 8. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.