Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hány covid elleni oltást vagy...

Hány covid elleni oltást vagy hajlandó felvenni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 10:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
10%
Köszönjük ezt a mélyenszántó gondolatotot, látom megvisel, mikor mindenki lesz.r és meg egy dedós vitára se futja. Üres így a napod igaz?
2022. jan. 5. 14:25
 52/78 anonim ***** válasza:
24%
#4-nek aki ezt írta: "4 gondolom a svájcifrankhitelt is vettél fel amikor a szakértők azt ajánlották mindenkinek." Nem, nem vettem fel de azért lehet hogy megetetnélek pénzzel bár nem vagyok nagyzó.
2022. jan. 5. 21:15
 53/78 anonim ***** válasza:
23%

“ azért lehet hogy megetetnélek pénzzel bár nem vagyok nagyzó.”

Kevés pénzzel is meg lehet etetni valakit, ahhoz viszont tényleg kevés vagy. Már ha szó szerint érted.

De én sem vagyok nagyzó.

Aki pedig átvitt értelemben “megetethet” nem jön ilyen ócska dumával. Illetve van egy kategória, aki igen, de az nem gyakorizik, nem macija van a párna alatt, veled ellenben. :)

2022. jan. 5. 21:27
 54/78 anonim ***** válasza:
19%
#53: Tehát szerinted a buta és szegény emberek gyakoriznak csak? Tévedsz. Sajnállak.
2022. jan. 5. 21:55
 55/78 anonim ***** válasza:
23%
54: ezt nem tudom miből raktad össze. De ahogy látom élénk fantáziájú emberből akad a gyakorin.
2022. jan. 5. 22:04
 56/78 Cubina ***** válasza:
87%

Elérték a céljukat a nagy terv kieszelői...

Összeugrasztották az embereket, Titetek, szerintem egyesek egy heves vitában még ölni is képesek lennének a vélt igazukért. Nem látjátok, mi történik? Össze kéne tartani, nem undorodni, félni egymástól, lehülyézni a másikat vagy a halálát kívánni, csak mert máshogy vélekedik. Kit érdekel hogy oltott, vagy oltatlan? Mindenkinek joga van eldönteni, mit akar. Az oltott ugyanúgy megbetegszik, mint az oltatlan, meg is halhat bárki oltva vagy oltatlanul. Ti, embertársatokkal háborúskodók elmegyógyintézetté tettétek a világot.

Miért védene meg az eredeti wuhani vírus ellen kifejlesztett vakcina egy teljes mértékben mutálódott variáció ellen?

Csak úgy halkan megsúgom, hogy:

Az influenza elleni vakcinát is félévente módosítják, hogy lépést tudjanak tartani a félévente mutálódó vírus ellen. És még így sem hatásos.

A 2 éve módosított vakcina védelmet adna a mostani influenza verzió ellen? Nem! És ha beadánk belőle 4-et boosternek? Akkor sem! Mert nem a mostani variánsra lett kifejlesztve. Nyilván ha működne, akkor nem kéne állandóan módosítani.

És ebből következik a logikus kérdés: Védelmet nyújt-e az 1 éve kifejlesztett vakcina a most akutális ki tudja hanyadik mutáció ellen? NEM! És ha beadnak belőle 4-et boosternek? Akkor SEM.

Ezért betegednek meg ugyanúgy a háromszor beoltottak, és hiába kapnak még 50-et, az sem fog védelmet nyújtani, mivel az eredeti vírus ellen fejlesztették ki és az éppen aktuális mutáns teljesen más tulajdonsággal rendelkezik.

Így veszekedjetek azon, hogy ki mennyire védett.

Nagyon szomorú, amit csináltok, kár hogy nem látjátok magatokat kívülről. Én nem ilyen világban nőttem fel, és nagyon fáj, hogy ebben kell élnem, ilyen szeretet nélküli, ellenségeskedős helyen, holott másként is lehetne, ha az emberek kinyitnák a szemüket.

2022. jan. 7. 05:11
 57/78 anonim ***** válasza:
10%

"Védelmet nyújt-e az 1 éve kifejlesztett vakcina a most akutális ki tudja hanyadik mutáció ellen? NEM! És ha beadnak belőle 4-et boosternek? Akkor SEM."

Mondja a hozzá nem értő megmondóember a gyk-n, aki tényleg azt hiszi, hogy a vakcinát egy éve fejlesztették ki :D

2022. jan. 7. 06:47
 58/78 anonim ***** válasza:
75%
És ezzel mit szeretnél elérni, 57-es?
2022. jan. 7. 07:05
 59/78 anonim ***** válasza:
10%
Hogy hozzá nem értők ne szóljanak ilyen blődségeket, mert szánalmas
2022. jan. 7. 07:30
 60/78 Cubina ***** válasza:
69%

Kedves 57-es: Ha a vakcinát 2-3-4-5-20 éve fejlesztették ki az eredeti covid-19 ellen (ami elég érdekes tény volna), akkor most covid 22-én, amikor már a százharmincadik mutánsnál járunk, akkor megvéd minket az ókorban készített vakcina, amit egy olyan vírus ellen fejlesztettek ki, aminek akkoriban még fogalma sem volt arról, hogy milyen nagy sztár lesz 2020-tól kezdődően.

Úgy látom, semmi se jött át egyeseknek az írásomból, ami még elkeserítőbb, mintha egyenesen olvasni se tudnának.

Érdekes, hogy amikor valós és elgondolkodtató dolgokat írok, egy-két ember minidig kiemel valamit és beleköt, de teljesen fölöslegesen, mert a tényeken alapvetően nem változtat semmilyen belekötés.

2022. jan. 7. 07:56
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!