Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hány covid elleni oltást vagy...

Hány covid elleni oltást vagy hajlandó felvenni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 10:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
66%
3 tehát nem azért kell az oltás, hogy az immunrendszerünket trenírozzuk, hanem hogy része legyünk egy rendszernek? Ez olyan, mint a szektákban a vérszerződés, vagy a közös tetoválás?
2022. jan. 5. 10:54
 12/78 anonim ***** válasza:
72%
11-es, mert neked az autóba a benzin csak azért kell, hogy része legyél a rendszernek és nem azért, hogy tudjál haladni?
2022. jan. 5. 10:58
 13/78 anonim ***** válasza:
32%
Számodra az életekben való haladás az autódban levő benzin mennyiségével arányos?
2022. jan. 5. 11:05
 14/78 anonim ***** válasza:
68%

Olyan lesz ez, mint az influenzaoltás: minden szezonban kijön a friss verzió az aktuális variánsokra tervezve, aki kéri kéri, aki nem nem.

Én eddig is kértem influenzaoltást, mert nekem megér évi 20 percet és 3000 forintot a dolog. Ha életemben csak egyszer is emiatt úszom/úsztam meg hogy napokra kidőljek, már behozta az árát. A koronával is ugyanígy vagyok, és remélem hogy kialakul rá egy hasonlóan flott rendszer: telefonon bejelentkezek, rendelőbe bemegyek, asszisztens beolt, köszi szia, jövőre (vagy koronánál fél év múlva) ugyanitt.

2022. jan. 5. 11:06
 15/78 anonim ***** válasza:
71%

Nulla.

Az más kérdés, hogy úgyis kötelező lesz, egyes munkahelyeken (az enyémen is) már az. Akkor nyilván muszáj lesz, ha élni akarok.(=dolgozni, ügyet intézni, orvosi ellátást kapni)

2022. jan. 5. 11:08
 16/78 anonim ***** válasza:
85%
#10: A tied volt öngól, mert az oltásbizniszben is nagyon sokan érdekeltek, különösen azok, akik ennyire ajánlgatják.
2022. jan. 5. 11:10
 17/78 anonim ***** válasza:
18%

Én ajánlgatom, mert kutatóként értek hozzá, még sincs semmi érdekeltségem benne.

Az a baj a buta emberekkel, hog, azt sem tudják felmérni, hogy kikre kell hallgatni, teljesen böszme elméleteket találnak ki, jah és persze arról is a fidesz tehet, hogy ők csórók. Tipikus sajnos ez az ostoba gondolkodás.

Sajnos még mindig te rúgtál egy csúnya öngólt :(

2022. jan. 5. 11:17
 18/78 anonim ***** válasza:
93%

17

Te annyira vagy kutató, mint én az angol királynő!

2022. jan. 5. 11:21
 19/78 anonim ***** válasza:
13%
Micsoda érv, micsoda egyediség :) Tapsold meg magad
2022. jan. 5. 11:24
 20/78 anonim ***** válasza:
67%

10 tudtam, hogy van valami (ki)magyarázat.

“ zokat nem pénzügyi szakértők ajánlották, hanem olyanoky akik érdekeltek voltak benne”

Dehogynem. A bankba besétál egy átlagember, ott számára a tanácsadó a szakértő. És igen, aki olt az érdekelt.

2022. jan. 5. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!