Olyan lesz ez, mint az influenzaoltás: minden szezonban kijön a friss verzió az aktuális variánsokra tervezve, aki kéri kéri, aki nem nem.
Én eddig is kértem influenzaoltást, mert nekem megér évi 20 percet és 3000 forintot a dolog. Ha életemben csak egyszer is emiatt úszom/úsztam meg hogy napokra kidőljek, már behozta az árát. A koronával is ugyanígy vagyok, és remélem hogy kialakul rá egy hasonlóan flott rendszer: telefonon bejelentkezek, rendelőbe bemegyek, asszisztens beolt, köszi szia, jövőre (vagy koronánál fél év múlva) ugyanitt.
Nulla.
Az más kérdés, hogy úgyis kötelező lesz, egyes munkahelyeken (az enyémen is) már az. Akkor nyilván muszáj lesz, ha élni akarok.(=dolgozni, ügyet intézni, orvosi ellátást kapni)
Én ajánlgatom, mert kutatóként értek hozzá, még sincs semmi érdekeltségem benne.
Az a baj a buta emberekkel, hog, azt sem tudják felmérni, hogy kikre kell hallgatni, teljesen böszme elméleteket találnak ki, jah és persze arról is a fidesz tehet, hogy ők csórók. Tipikus sajnos ez az ostoba gondolkodás.
Sajnos még mindig te rúgtál egy csúnya öngólt :(
17
Te annyira vagy kutató, mint én az angol királynő!
10 tudtam, hogy van valami (ki)magyarázat.
“ zokat nem pénzügyi szakértők ajánlották, hanem olyanoky akik érdekeltek voltak benne”
Dehogynem. A bankba besétál egy átlagember, ott számára a tanácsadó a szakértő. És igen, aki olt az érdekelt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!