Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sokat lehet olvasni a post...

Sokat lehet olvasni a post covidról, de arról nem találtam infót, hogy lehet-e emiatt táppénzre menni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 4. 20:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

11

Mármint attól, amit meg se kaptam?

2022. jan. 5. 08:36
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
Igen. Attól. Biztos pfizert kaptál.
2022. jan. 5. 08:49
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
Én meg azt kívánom neked hogy az összes átkot amit szétfröcsögtél eddig online térben, kőkeményen szálljon vissza rád egyben. Nem több, nem kevesebb.
2022. jan. 5. 08:55
 14/19 anonim ***** válasza:
43%

13

Mondom: nem.

Az orvosaim szerint is elhanyagolható mennyiségű embernek lett szívizomgyulladása oltástól, az is enyhe, jól kezelhető. Míg a vírus erősebb immunválaszt vált ki, így nehezebben kezelhető szívizomgyulladások fordulnak elő, sok esetben.

2022. jan. 5. 09:25
 15/19 anonim ***** válasza:
46%

Próbálom megérteni a hülyéket.

Egyszer azt àllítják, hogy a postcovid bullshit, magyarul ökörsèg, nem is létezik.

Aztán amikor azt mondja valaki, hogy kapja el ezt a szart, és jól szenvedjen meg ettől a nem is létező bullshit postcovidtól, akkor felfújjàk magukat mint egy pulyka, és hápogjàk, hogy ez szàlljon vissza ràm amit kívàntam, meg Homonnay.

De hát pont ti mondtátok, hogy ez csak bullshit, kvázi nem létező kitalált szarság.

Akkor mi a tökért kell megsérülni, hogy valaki javasolja, kapd el bátran?! Hát csak a semmit kapnád el nem??

Vagy annyira már nem vagytok lazák, hogy bevàllalnátok bátran pár hónapnyi nem létező kitalált bullshit postcovidot?

Nem probléma, a logika amúgy sem az erőssège a covidtagadóknak :)

2022. jan. 5. 09:31
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen komment háborút indítok el. Tehát van 3 oltásom és utána kaptam el a vírust. A post coviddal nem tudok táppénzre menni mert nincs konkrét kódja a lehet nem is létező betegségnek. Ha jól értem.
2022. jan. 5. 09:35
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
De, a konkrét autoimmun vagy legalábbis immunválasz okozta problémára, pl szívizomgyulladás, tüdőkárosodás, idegkárosodás stb ezeknek van BNO kódjuk.
2022. jan. 5. 09:52
 18/19 anonim ***** válasza:
12%
Van olyan betegség hogy post covid? Nincs? Akkor ez egy kitaláció, amit mindenre ráfognak. Sima influenza is okozhat szövődményeket. Azt már nem is merem leírni hogy talán az oltások okoztak nálad problémákat, mert ez "Isenkáromlásnak" számít. Egyébként, ha valaki másnak rosszat kíván az szimplán egy deformált lelkületű, mentálisan sérült ember.
2022. jan. 5. 10:10
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

Akkor mégegyszer, csak neked:

A ti (ez esetben te) gondolatmenetetek szerint ez egy nem is lètező betegség, csak kitaláció. Ha nem létezik, akkor hogyan kívántam volna “rosszat” másnak azzal, hogy azt kívántam: kapja el ezt a nemlétező postcovidot?

Vagy létezni nem létezik, de ha esetleg ti is elkapjátok akkor az már rossz?! És hogyan kívánhat rosszat másnak valaki?

Tényleg nem erősségetek a logika…

Lehet engem szapulni, de sokkal jobb lenne, ha kihúznátok a fejeteket a se… na, tehát onnan, és észrevennétek 2 év után ezt a “nem létező betegséget” és azt a “nem létező postcovidot” amit okoz…

Talán oltás okozza:

A másik válaszoló is írta, hogy nem oltott, én amikor postcovidos voltam nem volt még oltás…

Aligha az oltás okozza talán.

2022. jan. 5. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!