Sokat lehet olvasni a post covidról, de arról nem találtam infót, hogy lehet-e emiatt táppénzre menni?
Attól függ mit okoz.
Lehet, ha olyan súlyosságú a helyzet, de külön kódja nincs a posztkovidnak.
Pl hajhullással ,szagvesztéssel nyilván nem de mozgásszervi panaszokkal, ízületi gyulladással igen ,akkor pedig az ízületi gyulladás kódját írják be
"mert egy hatalmas bullshit."
A hozzád hasonló tuskóknak kívánom, hogy kapják el, és szenvedjenek meg tőle úgy igazán. Egy kis hatalmas bullshittől. Kretén.
#5:
Igen papa, én már elkaptam ezt a szart, életerős, egészséges férfiként, szerencsére 3 nap alatt átment rajtam. De utána 2 hónapig ment a postcovid az n+1 tünetével. Az a postcovid ami a tuskó szerint csak bullshit ugyebár.
#6:
Mit hápogsz? Csak azt kívántam, hogy érjen el téged is ez a hatalmas bullshit, hát túl nagy bántódásod úgysem lesz tőle. Sőt, egyenesen jót kívántam ezzel... :)
Hát nekem egészséges, fiatal nőként van poszt-COVID-om.
Szívizomgyulladásom lett és a tüdőm se az igaz, az orvosok szerint rosszabb esetben végleges a károsodás. Medrolt kell szednem, aztán meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!