Náthás vagyok, csavarja az orrom, torkomat kaparja. Menyjek táppénzre? Iszonyatosan érzem magam.
Figyelt kérdés
Az egyik munkatársam beteg, és nincs hangja. Mondtam neki, hogy ne jöjjön munkába de nem ő eljött akkor is, mert fél, hogy ki rúgják őt. Édes istenem hisz elmehetett volna táppénzre. Volt orvosnál, és hogy ki akarta a doki őtet íratni keddig de ő nem akarta, holnap jön munkába.
Elkaptam tőle. Náthás vagyok picit, és kaparja a torokmat. Bevettem theraflut, és voltam a gyógyszertárban, és vettem neo angín szopogató cukorkát, és GS Extra Strong multivitamin, extra erős. Ez jó lehet??? + szedek c vitamint 250 MG.
Mit vegyek még be? Hogyan kúráljam ki magam? Iszonyatosan érzem magam.
2019. szept. 19. 17:07
1/4 anonim válasza:
Ne “menyjél”. A holnapot még kibírod, aztán hétvégén fekhetsz, hétfő reggelre meg is gyógyulsz. Nem kell minden tüsszentésnél ágynak esni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a holnapi napot még próbáld meg kibekkelni. Én múlt héten jártam úgy, hogy pénteken elkezdett kaparni meg fájni a torkom. Abban reménykedtem, hogy a hétvégén elmúlik, az eredmény az lett, hogy hétfőn elküldtek, hogy menjek orvoshoz, mert olyan köhögési roham tört rám. Végül 3 napra ki is írtak. Valóban nem kell mindennel kiíratni magát az embernek, de az is kérdés ilyenkor ugye, hogy hogyan veszik a kollégák a fertőzés lehetőségét.
3/4 A kérdező kommentje:
Gyengének érzem magam, náthás vagyok tüsszögök, fejem iszonyatosan fáj
2019. szept. 19. 21:35
4/4 anonim válasza:
Ha ennyire rosszul érzed magad, akkor menj ma orvoshoz és írasd ki magad pár napra, jobb ha a lakásban maradsz, kúrálod magad, így gyorsabban rendbe jössz, és nem kapsz szövődményt, illetve nem fertőzől el másokat a közlekedési eszközökön, munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!