Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 4 nap múlva koncertezek, és...

4 nap múlva koncertezek, és ma reggelre iszonyatosan fájt a torkom. Mit csináljak hogy a koncert idejére semmi probléma se legyen a torkommal?

Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 07:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha koncertezel, akkor az orvosodtól kérjél tanácsot ! Ő biztos jobban tud segíteni.
2015. márc. 28. 07:48
 2/2 anonim ***** válasza:
egyrészt igen, orvostól kérj tanácsot :) másrészt: szopogatós tabletták, (streptils pl) negró, és (nem tudom mennyi idős vagy) jó erős pálinka vagy valamilyen szesz - én ha kapar a torkom van itthon 72%-os alkoholunk, azzal szoktam gargalizálni ( nem fél literrel, csak 1-1- korty) nekem az be szokott válni, lefertőtlenít rendesen :)) de én 40 éves vagyok... (szintén énekes :) )
2015. márc. 28. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!