Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetőség lesz felvenni a...

Lehetőség lesz felvenni a negyedik oltást hamarosan?

Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 13:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Há' ha nyugissan eekűggye jaszta motivácijaós levélt, oszt meglássuk...
2022. jan. 11. 13:50
 22/25 kokohoho ***** válasza:
100%
Amikor azt mondták hogy 6 millió oltás kell, hogy vége legyen a pandémiának, a fene sem gondolta hogy fejenként értik! :)
2022. jan. 17. 17:05
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

22# :-DDDDDD

Aztán jobban belegondolva :'(

Pedig már elfogytak az emberek, csak Mo-on több millió ember aki átesett rajta természetesen védett plusz a több millió oltott, plusz a több millió kétszer átesett, plusz a több millió többször oltott, plusz a több millió átesett és oltott.

Kit és mitől védenek meg a negyedik oltással? A VÉDŐoltással? Mert ez nem véd, ha védene akkor nem bömbölné a tévé, hogy oltásiigazolvány.

Tényleg az oltatlan sperma lesz a jövő gyémántja, pár napja könnyesre röhögtem magam aztán mára már annyira ez sem vicces.

2022. jan. 17. 17:31
 24/25 kokohoho ***** válasza:
100%

23#

A spermát nem tudom, de az oltatlan vérnek már biztos, hogy van jelentősége, különösen ha átesett a covidon és természetes (valódi) védettséget adó ellenanyag van benne.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nemhogy lehetőség lesz a 4. oltásra, hanem valószínűleg elvárássá is válik.

Remélem nem lesz semmilyen mellékhatása ennek az akárhány, ilyen olyan oltásnak, mert a családtagjaimnak és a barátaimnak a zöme is megkapta belőlük a teljes palettát.

Mivel a családomban én vagyok az egyetlen oltatlan, ezért remélem én döntöttem rosszul és ha el kell patkolnia valakinek, az én legyek.

Amúgy nekem is van védettségi kártyám, mert a vérem ellenanyagszintje szerint, valamikor sunyiban, mindenféle tünet nélkül átestem a "halálos" kóron, de bukom, mert nem szálltam be a végeláthatatlannak látszó oltási mókuskerékbe és a kormányunk szerint a természetes védettségem nem elég ahhoz, hogy egészséges szabad emberként, teljes jogú állampolgár legyek,,,, mint ahogyan a 2x oltottak sem és a jelenlegi trendek szerint csak idő kérdése, hogy a 3x oltott kísérleti alanyok sem lehetnek majd. :(

2022. jan. 18. 22:13
 25/25 anonim ***** válasza:
Nézz itt vissza itt a 13 és 16-os hozzászólásra. :)))
2022. jan. 18. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!