Az oltásellenesek komolyan azt gondolják hogy a háziorvosok, orvosok az összeesküvés részesei vagy le vannak fizetve vagy megfélemlítve?
Nemcsak az oltások kapcsán írok a témában, de nyilván az is szorosan kapcsolódik a többivel együtt.
Nyilván a pénz IS vezérli az orvostudományt és nyilván erkölcsileg se tökéletes minden orvos.
Mégis a fejlett világban:
- 10 megszülető gyerekből jellemzően 10 marad életben és éli meg a felnőtt kort, de legalábbis a tinikort,
- 10 szülésből jellemzően 10-et élnek túl a nők,
- nem kell félni a feketehimlőtől, torokgyíktól, járványos gyermekbénulástól és egyebektől,
- ritkábban kapunk tüdőgyulladást és azért lássuk be, jellemzően túléljük,
- egy rakás krónikus betegség kezelhető és évtizedeket lehet velük élni a gyógyszereknek köszönhetően, sőt, sokszor tünetmentesen vagy csak minimális tünetekkel
- nem 30 vagy 40 év a születéskor várható élettartam
- nem 15 év az átlagéletkor.
Engem itt meg szoktak ölni, ha le merészelem írni, hogy az orvostudománynak köszönhetem az életemet, 1 éves koromban meghaltam volna nélküle. 2,5 éves koromban is. Ugyanakkor megkockáztatom, a legtöbbünk meghalt volna nélküle torokgyíkban, tüdőgyulladásban vagy egyébben.
11-es, teljesen igazad van!
De mégis úgy érzem, hogy ez most más. Ez most kilóg a sorból.
Én nem érzem másnak.
Egyfelől képtelenségnek érzem, hogy a világ majdnem minden orvosát lefizessék és ezek amúgy a saját rokonaiknak is hazudjanak.
Másfelől bármit használok forrásnak (általam hitelesnek érzett cikkek, ismerősi köröm, kórházban dolgozó rokon tapasztalatai), azt látom, hogy az oltás nem 100%-os, de igenis életeket ment, a COVID pedig eléggé kemény, ismerőseim, akik elkapták, mind megszívták kőkeményen. (Persze, aki introvertált, home office-ban dolgozik, esetleg mindent rendel a netről, otthon vagy szabadban edz, annál nem nagy szó, hogy elkerülte a kór, pláne, ha háromszor oltott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!