SOS! Hol a legkönnyebb?
Tapasztalataitok alapján hol lehet a leghamarabb Pécsett csinálni antigenes tesztet, és ami a leghamarabb végeredményt is kapunk olyan helyen?
28.-án leszek párom szallagavatója, és addig szeretnék már egy védettségi kártyát.
Vagy melyik webhelyen a legérdemesebb ahol hamar adnak időpontot? Vagy melyik tesztet érdemes csináltatni védettségi igazolványhoz?
Hát, ha egy hete voltál beteg, akkor ellenanyag nem nagyon lesz benned. Emlèkeim szerint 2-3 hét múlva fogja kimutatni a teszt.
Amúgy itt lehet csináltatni pl. másnap délre eredménye van.
Részvétem anyádék miatt. Örülök, hogy legalább te nem vagy debil.
Amúgy a felelősséget soha sem a beteg vállalta, most sem te vállalod, hanem a gyártó...
#7:
Sehol senki nem írat alá ilyet, ezt csak a debil oltásellenesek nyomatják ész nélkül, pedig 10000x cáfolva lett már.
Fent van a neten a papír, amit ki kell tölteni, megmutatod, hol van rajta, hogy a beteg vállalja a felelősséget?
#9:
3x kaptam oltást, csak és kizárólag ezt a papírt kérték eddig. Az összes ismerősöm is ezt töltötte ki eddig, akitől kérdeztem. Sőt, hovatovább, maga a kórház adta a 2.-hoz, hogy már kitöltve vigyük, és gyorsabban haladjon a sor...
Veled mit írattak még alá? A teljes vagyonod átruháztad a nővérkére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!