Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SOS! Hol a legkönnyebb?

SOS! Hol a legkönnyebb?

Figyelt kérdés

Tapasztalataitok alapján hol lehet a leghamarabb Pécsett csinálni antigenes tesztet, és ami a leghamarabb végeredményt is kapunk olyan helyen?

28.-án leszek párom szallagavatója, és addig szeretnék már egy védettségi kártyát.

Vagy melyik webhelyen a legérdemesebb ahol hamar adnak időpontot? Vagy melyik tesztet érdemes csináltatni védettségi igazolványhoz?

2022. jan. 2. 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Arra van B terved, hogy mi van ha 0 ellenanyagod van a teszt szerint?
2022. jan. 2. 13:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek nem nagyon, de beteg voltam eléggé körülbelül egy hete, lehet koronás voltam, talán lesz bennem antigén. A fene se tudja ezekben az időkben az ember milyen betegségeket kap el, főleg hogy csak a korona van toppon megint és a többi betegség meg eltűnt. 🙄
2022. jan. 2. 13:07
 3/11 A kérdező kommentje:
*ellenanyag*
2022. jan. 2. 13:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha egy hete voltál beteg, akkor ellenanyag nem nagyon lesz benned. Emlèkeim szerint 2-3 hét múlva fogja kimutatni a teszt.

Amúgy itt lehet csináltatni pl. másnap délre eredménye van.

[link]

2022. jan. 2. 13:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér mindenképp, lehetőség szerint igazából beoltatnám magam hiszen az ingyen van, meg most ha bajom lesz tőle vagy nem, (igazából már nem tudom ki mond igazat, nem szeretek olvasgatni a neten erről a sz@rról) a saját felelősségem, csak szüleim nem engedik pedig elmondtam nekik hogy saját felelősségre beoltatnám magam, és az milyen hamar meglenne.
2022. jan. 2. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Részvétem anyádék miatt. Örülök, hogy legalább te nem vagy debil.

Amúgy a felelősséget soha sem a beteg vállalta, most sem te vállalod, hanem a gyártó...

2022. jan. 2. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
6. Akkor miért iratnak veled alá egy olyan papírt amin az van, hogy saját felelősségre vállalod az oltást?
2022. jan. 2. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
43%

#7:

Sehol senki nem írat alá ilyet, ezt csak a debil oltásellenesek nyomatják ész nélkül, pedig 10000x cáfolva lett már.

Fent van a neten a papír, amit ki kell tölteni, megmutatod, hol van rajta, hogy a beteg vállalja a felelősséget?

[link]

2022. jan. 2. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
8. Oltott vagyok, nem csak ezt a papírt kell kitölteni...
2022. jan. 2. 14:24
 10/11 anonim ***** válasza:
59%

#9:

3x kaptam oltást, csak és kizárólag ezt a papírt kérték eddig. Az összes ismerősöm is ezt töltötte ki eddig, akitől kérdeztem. Sőt, hovatovább, maga a kórház adta a 2.-hoz, hogy már kitöltve vigyük, és gyorsabban haladjon a sor...

Veled mit írattak még alá? A teljes vagyonod átruháztad a nővérkére?

2022. jan. 2. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!