Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hányszoros védelmet ad az...

Hányszoros védelmet ad az oltás ha háromszor oltottak? Mennyivel vagyok védetebb?

Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 17:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

10-es Akkor minek gyűjtik az adatokat ha csak feltételezett mellékhatás?

Tulajdonképpen, ezzel a logikával az összes statisztika ami alapján kötelezővé tették az oltásokat ugyanolyan feltételezéseken alapul mint ez. Engem teljesen hidegen hagy miben, kinek és mit hiszel. Te tested, te döntésed. Ha biztonságosnak, rizikómentesnek és főleg indokoltnak érzed az oltásokat csak bátorítani tudlak, sőt a gyerekeidet is oltasd félévente. Mi meg kihagyjuk ezt engedelmeddel. Tudod, ezeknek az embereknek a nagy részén nagyon rövid időn belül jelentkeztek a vakcinák "áldásos" hatásai, és olyan sok előtte egészséges embernél világszinten, ami eddig nem volt más oltásokkal kapcsolatban. Vagy csak nem tudunk róla.

És valóban a zsíros kenyér és a jég között nincs kapcsolat. Egyetértünk.

2021. dec. 30. 23:32
 12/21 anonim ***** válasza:
42%

"Akkor minek gyűjtik az adatokat ha csak feltételezett mellékhatás?"

Látom nem sikerült elolvasni, de berakom ide mégegyszer az ide kapcsolódó részt:

"A feltételezett mellékhatásokra vonatkozó információk nem értelmezhetők úgy, hogy az adott gyógyszer vagy hatóanyag okozza az észlelt hatást, vagy használata nem biztonságos. Csak a rendelkezésre álló összes adat részletes, tudományos értékelése alapján lehet az adott gyógyszer előnyeire és kockázataira vonatkozó, határozott következtetést levonni."

Tehát mégegyszer:

Attól még, hogy oltás után fáj a fejed, nincsen kizárólagos és egyértelmű ok-okozati kapcsolat a kettő között (mert azt okozhatja front, vérnyomás, idegesség stb. is).

"Tudod, ezeknek az embereknek a nagy részén nagyon rövid időn belül jelentkeztek a vakcinák "áldásos" hatásai, és olyan sok előtte egészséges embernél világszinten, ami eddig nem volt más oltásokkal kapcsolatban. Vagy csak nem tudunk róla."

Hol van ez a sok ember? Miért nem tüntetnek az OGYÉI-nél vagy az NNK-nál? Miért nincsenek kígyózó sorok egyik klinikán sem, ha milliós nagyságrendű súlyos károsultról beszélünk szerinted csak Magyarországon? Ha annyira sok lenne belőlük, akkor csak észrevennénk egy társadalomban őket. Érdekes módon, én 1 embert ismerek, aki ~1 hétig volt rosszul a 2. adag szputnyiktól, de azóta kutya baja.

Még mielőtt belemagyaráznád, SEHOL nem állítottam, hogy a covid vakcinák (de úgy bármilyen másik vakcina vagy gyógyszer), 100%-osan biztos és soha, semmilyen körülmények között nem okozhat semmilyen mellékhatást, de nagyságrendekkel kevesebb, mint amit az oltásellenesek állítanak.

2021. dec. 30. 23:51
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
14 Nem tudhatod hogy nagyságrendekkel kevesebb-e vagy sem, mert te logikai megközelítésed szerint nincsen kizárólagos és egyértelmű ok-okozati kapcsolatok a dolgok között. Ezért nem jelezheted ki azt, hogy az oltások kevesebb embert öltek meg mint maga a covid mivel, nincs megbízható statisztikai adat. Hol van a sok ember? Egy része meghalt a másik része nem tudja bebizonyítani hogy az oltások okozták, mert ehhez az orvosoknak is foglalkozni kellene a kérdéssel amire nincs kapacitásuk. Ahhoz hogy bekerüljön valaki a rendszerbe, neki kell bizonyítani hogy az oltás okozta ami nem egyszerű feladat. Nem tudom kik az oltásellenesek és mit állítanak. Sok ember élete ment tönkre a gyógyszeripar kísérletezgetése miatt világszerte ami konkrét tény, különböző hivatalos adatbázisokban, a gyógyszergyár hivatalos dokumentumaiban találhatók erre bizonyítékok. Csak idő kérdése és helyére kerülnek a dolgok. Ha önmagad akarod nyugtatgatni ezért dugod homokba a fejed, megértem. De attól még komoly rizikót jelenthet bárkinek egy ilyen oltás, főleg úgy hogy semmit nem véd.
2021. dec. 31. 09:04
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

"Ezért nem jelezheted ki azt, hogy az oltások kevesebb embert öltek meg mint maga a covid mivel, nincs megbízható statisztikai adat."

A KSH éves halálozási adatai elég jól mutatják, hogy nagyjából annyival nőtt az éves halálozás, mint amennyi koronavírusban elhunyt ember volt.

Ha valóban annyira tömegesek lennének ezek az esetek, akkor valahogy csak észrevenné az átlag ember is. Ha több százezer vagy milliós nagyságrend, akkor csak lenne valamilyen tüntetés vagy tömeges perek stb. Menj ki a valóságba, és kérdezz meg oltott embereket, hogy hogy vannak, ne a Pfizer mellékhatások című kamu csoportból tájékozódj...

2021. dec. 31. 09:36
 15/21 A kérdező kommentje:
14. Így van meg lehet nézni a többlethalálozást... érdekes de mikor járványhullám volt akkor emelkedett, mikor nem volt járványhullám pl. nyáron teljesen átlagos volt az evés halálozás pedig oltás gőzerővel ment.. miért...
2021. dec. 31. 09:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, hasonlítsd össze ezt a két grafikont. Mikor volt a piros szaggatott vonal felett a többlethalálozás, és mikor adtak be sok oltást?

[link]

[link] (Magyarországot nézd, 2021-es évet)

2021. dec. 31. 10:13
 17/21 A kérdező kommentje:
16. Akkor adtak be mikor alacsony volt...
2021. dec. 31. 10:15
 18/21 anonim ***** válasza:

#14: Sok országban rendszeresen vannak komoly tüntetések a kötelező oltás ellen. Az USÁ-ban a Capitoliumba is bejutottak az oltáskárosultak szószólói. Az, hogy ezekről még nem hallottál, nem meglepő, a fősodratú média ilyenekről nem számol be.

"Ha valóban annyira tömegesek lennének ezek az esetek, akkor valahogy csak észrevenné az átlag ember is." Én pl. nem ismerek személyesen egy embert sem, aki belehalt a COVID-ba, még olyat sem, aki kórházba került miatta, csak ismerősök ismerőseiről hallottam ilyen sztorikat, kb. pletyka szinten. De nem gondolom azt, hogy ha én nem veszem észre, nem látom a saját szememmel, akkor nincsenek is ilyen emberek.

2021. dec. 31. 10:28
 19/21 anonim ***** válasza:

"Én pl. nem ismerek személyesen egy embert sem, aki belehalt a COVID-ba, még olyat sem, aki kórházba került miatta, csak ismerősök ismerőseiről hallottam ilyen sztorikat, kb. pletyka szinten. De nem gondolom azt, hogy ha én nem veszem észre, nem látom a saját szememmel, akkor nincsenek is ilyen emberek."

~40 ezer ember halt meg covidban, így bőven előfordulhat, hogy nem volt az ismerettségi körötökben semmi covidhoz köthető dolog. De ti itt ezt állítjátok: "Tudod, ezeknek az embereknek a nagy részén nagyon rövid időn belül jelentkeztek a vakcinák "áldásos" hatásai" azaz ha erősen alábecslem a "nagy rész" valódi jelentését, akkor is milliós nagyságrendről beszélünk. Azt már kétlem, hogy akkor se vennél róla tudomást.

"Kérdező, hasonlítsd össze ezt a két grafikont. Mikor volt a piros szaggatott vonal felett a többlethalálozás, és mikor adtak be sok oltást?

[link]

[link] (Magyarországot nézd, 2021-es évet)"

És mondjuk 2020 március és december között mi volt? Akkor mi okozta a többlethalálozást? :)

2021. dec. 31. 11:07
 20/21 anonim ***** válasza:

#19: Azt a kommentet nem én írtam. Csak arra reagáltam, hogy szerinted, mivel te "nem veszed észre" a súlyos mellékhatások létezését, ezért azok nem lehetnek tömegesek (esetleg nagyobb számúak, mint a valódi COVID halálozások és a vírus miatti hosszabb távú szövődmények). Illetve arra, hogy te nem hallottál tüntetésekről, ezért ilyenek nincsenek.

A 16. kommentet a kérdezőnek írtam, aki szerint idén nyáron az oltás "gőzerővel ment". A grafikonok nem ezt mutatják, hanem azt, hogy pont a hullámok alatt adták be a legtöbb oltást.

AZ, hogy 2020-ban mi okozta a többlethalálozást, nem tartozik ide.

2021. dec. 31. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!